Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona Džekina asistencija protiv Leverkusena dovoljno govori o našem Džeki. On može nositi 2,3 na leđima i opet napraviti probleme svakoj odbrani.
Lijepe rijeci za nase igrace. Hvala. Mi cijenimo isto vas. Na terenu jos vise. BiH - Prijateljska Irska 3:1.
Uzdam se u ovog momka strasno,VILLA se godinama upravo zahvaljujuci njemu bori za opstanak.
Rosicky, šta te pripalo.
Ovaj je igrao protiv Tottenhama prije par sedmica, iskreno bio je katastrofalan. Fizicki dosta slab igrac. Mogao bi ga Dzeko izdominirat.
Pricam o Clarku momcino.
sta je sta nas stalno smarata kako se nas oni plase jer smo mnogo jaki. eno i cipar ima nocne more kako smo ih razbalili. dajte malo strahovanja od protivnika i respekta sa nam se ne bi odbilo o glavu ovo nase sta ce ba on i lako cemo.
Zestok, zestok...jarane ;)