3. pretkolo Evropske lige
0
Debakl: Sarajevo izgubilo od Sparte 5:0
Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I KADA TEŠKO JE, KAD REDAŠ PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE ..
pornografija
E moj Plišek pojma ti nemaš. Svih 5 golova ste dobili na drugu stativu. To se sad i djeca U10 uče da se naviše golova dobija i daje na drugoj stativi i da treba najviše paziti. Kod prvog gola lijevi bek je bio na 1. stativi ali na 2-oj nije bilo desnog beka i dobili ste brzo prvi gol. Da je i desni bek bio prilikom onog kornera na desnoj stativi u golu, nebi bilo gola. Pogledajte snimke pa će te vidjeti. Golman je isto previše izlazio naprvu stativu dok su mu trpali na drugu. Kod svih 5 golova nije nikoga bilo na 2. stativi ili su pogrešno stojali prema protivniku i lopti ili bili prespori. To su samo zapažanja i nadam se da će vam pomoći u budućim igrama
Kao vatreni navijac Zelje, koji dugi niz godina zivi u Pragu, otisao sam u cetvrtak na utakmicu da podrzim Sarajevo. Ne smatram da sam tim izdao Zelju, vec da sam podrzao svoju zemlju... I navijao sam i zao mi je sto su izgubili i to sa tolikom razlikom Bi li ijedan navijac Sarajeva ucinio isto za Zelju? Tj. za BiH i podrzao Zeljeznicar? Sumnjam... Pitarima i Manijacima sretno u revansima...
gazi,gazi b.a.l.i..j.e
glu.pane,bule ne idu na more,to pod prvo.Pod drugo,kazes prvo da si je yebo,pa onda VJEROVATNO?sta ili jesi,ili nisi?znamo svi da ga nisi umocio,osim u ruku,glu.pane :)
jao navijaca,sta je ono,svaka vam cast fakat.Ono je u rangu najboljih evropskih navijaca.Za rezultat,suvisno je bilo sta reci.
Nije problem izgubiti i 5:0, problem je što naše ekipe ne znaju učiti na greškama. Već 15 godina gubimo u Evropi i nikako da iz toga izvućemo pouke. Nadam se da će Plišeku to poći za rukom, te mu dajem podršku u narednoj sezoni, a onda na kraju sezone dolazi test za Plišeka i Upravu na temu šta je urađeno i jesu li se izvukle pouke iz ovog visokog poraza od sinoć.
otkud neki muslimanski klupčić da se nađe u srcu europe. btw. jesam se nahandrio nekih muslimanki u makarskoj. vjerovatno su bosanske bule. samo im zadigneš dimije i udri, ništ se nebune, dobro rade.
otkud neki muslimanski klupčić da se nađe u srcu europe. btw. jesam se nahandrio nekih muslimanki u makarskoj. vjerovatno su bosanske bule. samo im zadigneš dimije i udri, ništ se nebune.
http://www.gratiswalliecard.nl/kliklinks-id-25677.html
Štrumfovi, još jednom ste pokazali kakve ste ljudine i gospoda! *ironija* Vi se našli rugati FK SARAJEVU, a do jučer igračima ni pasoše niste ganjali...jer ste se Evropi samo divili preko Atlasa. Jedan Litex vam je znao i SEDAM (7) golova zavaliti, a da vam gospoda obučena u bordo ne progovori ništa. E moji jadovi...koliko nečiji život može biti žalostan da samo čeka da se nešto loše desi ekipi koja je najveći rival timu za kojeg neko navija...pa meni bi srce crklo od sreće da jedan naš tim prođe u Evropa ligu...bez obzira jel to Željo ili Sarajevo...jer bi se dao signal da se može...i oni su u takvim takmičenjima ujedno i reprezentant države...al\' kako to primitivcima objasniti...kako?!
ŠIROKI B. Pa Sarajevo izbaci Orebro i igra sa Spartom odnosno divom koji je donedavno harao Ligom prvaka... a vas namlati jedna Olimpija, koja je slabija i od Orebra a naravno i od Sparte.... nemas ti sta nama prebacivati, samo kad neko spomene ime Olimpija pocne se smijati a mogu zamisliti koja je tek sramota zijaniti od Olimpije kojoj niste mogli ni zavuci gol na Pecari..SRAMOTA...skriparcici...
hahahahahahahahahahahahahahahahahah
SARAJEVO BI TREBALO IGRATI BEJZBOL, BOLJE IM IDU SPORTOVI S PALICAMA, MADA I TU BI IZVUKLI DEBLJI KRAJ.. ČESTITKE SPARTI NA PETARDI..
Željo je veliki klub, a Sarajevo to nije...kako stvari stoje neće nikada ni biti veliki klub...
Gledam vecina komentara stavljena za vrijeme dok je Zeljo igrao na Kosevu sto znaci da nijedan od vas nije istinski navijac Zelje jer bi bio na Kosevu da bodri Zelju. A za ovaj opacupa komenatar samo da ti kazem da fudbal nije igra u kojoj je cilj da se napravi sto vise kornera nego da se uspije dati vise golova od protivnika kontas? Usput svim iskrenim navijacima i Sarajeva i Zelje porucujem neka nam ga komplesasi duvaju mi smo za njih VELIKI KLUBOVI i nikad nas stici nece u tome!!!