Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderaše ih ko seljak pivu ispred Zemljoradničke zadruge.
zlatno staro pravilo, "sto su borci smjesniji turnir je uspjesniji" tako i Liga prvaka postala prava pisurija i smijurija za obican narod a za kriminalce unosan posao.S,jesno da smjesnije ne moze biti, i ofirno do Bola, definitivno je platini upropastio uefu i sva takmicenja koja se odrzavaju pod pokroviteljstvom eufe, Para vrti gdje burgija nece, znaju to svabe pa nisu zalili platiti ulazak u finale.
@awaken, mislis zaboravio sam spomeniti tvoju mamicu i seku ???? A ti se nisi smio potpisati jer bi te haman pola BiH prepoznalo po mamici i seki koju ti posjecuju.
joj sexa
a što li Mesi nije ulazio da igra?
pogledajte malo bolje situaciju kod drugog gola Gomez nije bio u ofsajdu nego Martinez koji nije uticao na igu.Gomez je bio u liniji sa gore odbrambenim igracem ;)
poderaše ih ko makadam Askonu ..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/922740_10151556044069670_513514599_n.jpg SLIKA OBJASNILA !
63% posjed lopte a primili 4 komada....tika-taka....Leo gdjesi hahahahaha .
uprkos dva sumnjiva gola,svaka cast bajernu,odrzali su im lekciju...jadna i monotona barcelona ne bi dala go ni jos 90 minuta..po mom skromnom misljenju nisu ni zasluzili nista bolje,jer nam godinama dosadjuju svojom dosadnom igrom..ubili su dinamiku u fudbalu,nema visokih lopti,nema gola iz kornera,jednostavno su oni za mene ekipa za mali nogomet....ne bih da uvrijedim navijace,ali barsa je veceras bila sramota fudbala....jedna sansa i to odbrambenog igraca....za svaku pohvalu....
fino bi bilo vidjeti bayern i dortmund u finalu dva njemacka kluba dosta mi je peksini spanaca i ruznih engleza
poderase ih kao siroce napolitanku..
Bayern poderao Barcelonu, ali sudac Kasai dao dva gola Bavarcima. Steta dobra dojma
zeljo igra ko barselona hahaha
nikakve koristi nemam ni od jednih ni od drugih...
pa ti i dalje nabijaj possession
Kad su shvatili da ne mogu normalnom, onda su pokušali prljavom igrom, ali ne može se protiv Bayerna tako! Ne može se protiv Bayerna nikako! Đaba vam sve! Mia San Mia
vratice oni Juppa ponovo na trenersku klupu
mesi se nije oznojio, bajern pokazao moc, sudija zavrsio karijeru sudije za vazne utakmice