Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostat će Cavani u Napoliju, samo naredne godine neće moći uzeti za njega ni 30 miliona...
pa boli ga k. ima ugovor do 2017 i plati 63 mil il nema price.
Aaaaaaaaaa satraše više sa Cavanijem i De Laurentiis.
Ma kakav Cavani , dajte ljudi budimo realni , Džeko je ubitacniji i bolji za klasu .
De Laurentiis je 100 % korektan, pravi je biznismen i veliki gospodin. Otkupna klauzula za Edinsona je 63 miliona, svako ko zeli da ga kupi neka uplati taj iznos i nece biti nikakvih problema. Neuporedivo je korektan u odnosu na npr vlasnika Totenhama, koji niti ne zna koliko para hoce za Balea, zinula mu guzica pa svaki dan poveca cijenu za 10 miliona.
to je kriv Bale ako nije sklopio otkupnu klauzulu neku normalnu , e ako je drmno klauzulu 150 mil onda moze da izmislja koliko mu volja.
Do juce je prica bila da vrijedi 100mil...
pa mislisli su da ce da se otimaju za njega pa da ce da povecaju ponude da bi ga potpisali , kad ono nece niko da plati ni tih 63 mil. a kamoli 100
samo ti bacaj šuplju,tebi cavani vrijedi 63 m do 15 augusta,a poslije toga može da ide za mnogo manje novce
...ma italijanski vlasnici i menadzeri unistavaju igrace...