Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iguain je solidan napadač i to je to. Pogledaj te mu broj golova u lš, koje je pravo mjerilo kvaliteta igrača, a ne ona propala i dosadna španska liga.
E stvarno mi nije jasno da neki tim izkeshira 37 miliona eura za ublehara kao higuain.. pa mogao si 3 odlicna igraca za te pare dovesti.. ccc
ne lupetaj gluposti! momak je vrhunski napadac, sreca pa takvi znalici kao ti ne rade u fudbalu :) Years Team Apps† (Gls)† 2004–2006 River Plate 35 (13) 2007– Real Madrid 187 (107) National team‡ 2008 Argentina U23 1 (2) 2009– Argentina 32 (20) ako je ovo po tebi ublehar onda ti stvarno nemas pojma o fudbalu!
Dobro hajd eto nije ublehar, ali opet ne vrijedi 37 miliona da ebe rak raka.. A to ko pojma nema o fudbalu je diskutabilno ako gledas samo statisticke podatke, 107 golova u Realu od kojih je 80% dao timovima tipa Zaragoza, Mallorca, Osasuna, Getafe, Espanyol .. nikad nije zablistao u utakmicama sa vecim timovima tipa Barcelona, Atletico Madrid, Valencia .. a o jacim utakmicama u Ligi Sampiona da ne pricamo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)