Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja prica kako ih vise nije stid ! treba uvesti neku novcanu granicu koju svaki tim mora postovati pa cemo onda da vidimo mamu im bogatu !!!!!!!
stvarno ne volim da komentarisem necije objave, ali sta si htio rec sa tim da seici bacaju pare, a muslimani gladuju? ti bi mozda da od njega dobijes mjesecno 500 maraka jer si musliman?? dosta vise merhameta, de radite nesto.. ii nije nista na tvoj racun, nego na milion objava slicnog tipa
za ovakve budalaštine su prije vega krivi Real, Roman Abramović i šeici (koji garant ovih dana poste, dok čovječanstvo a od toga dobar dio muslimana gladuje)
neke stvari se ne mogu kupiti novcem! :D
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn.
e moj debhilu jebho ti on 100m puta mather i onom ko ti dadne vise od 30 40 mil za njega za te pare dovedes 4 extra igraca a ne jednog obicnog kavanija ps: nikad neces dobit neke velike pare od Juventusa za njeg a i ne treba nam po toj cijeni fak of :D
za €30m bi glat otiso cak bi mu i ovaj predjsednik kupio avionsku kartu, znaci to je samo fazon kao ne da ispod 100
Ee sad te nebi platio ni 10 miliona et .!
Nek ti bude....al ja ga vidim u Juventusu ;)
Hhahahah,koji je ovo poremecin lik!!! Svaku izjavu koju da je totalno luda,nikad nešto normalno od njega!