Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, Davore! Bas mi je milo! Cestitke. Nece naskoditi cinjenica da balkanski prostor, koji je ( gledano historijsk i) rasadnik fudbalskog talenta) ima nekoga na nivou UEFA. Nesto mislim, da si , bogd'o, izabran ranije, prije SP u Brazilu. Mozda bi se, i Bosni, a bogami i Hrvatskoj "fortuna" nasmijesila malo drugacije.
znaci uspjelo mu je lobiranje
Jel to onaj sto se slikao na grobu Ante Pavelica???
Davor je bio zvijer napadac, sve ostalo je subjektivno.
Poznato je o kakvom se ciganu radi. U doba kad je igrač bio i desetine miliona zarađivao auto je registrovao u Tomislavgradu da mu troškovi budu niži. Ma koliko zarađivao, nema on za kifle. Ovo političko guranje mu je spas.
otkud ti to za TG?? ako je istina bas je skrtaros
Vijest stara godinama :) Proguglaj :) Mnoge stvari narod zaboravi sa godinama, a onda ga stignu. Pa naša reprezentacija ima igrača koji je protjeran iz Ruske lige radi namještanja utakmica, a do nedavno je bio državni heroj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Probija se Šuker k'o Severina na brodici
to je ono kad se pravi fudbal igrao u YU................sad smo svi samo prdimahovina
Procitajte clanak pa odgovorite na moj komentar. "Kada je riječ o reprezentacijama, nastupao je za mladi, seniorski i olimpijski tim Jugoslavije u periodu od 1987. do 1991".....gledajuci po ovom on bijase prvo Jugoslovenski igrac pa tek onda Hrvatski. A sto se tice rekorda svjetskog kupa za Jugoslaviju.....od 1930 do 1990 su zavrsavali na mjestima od 3 pa najlosijeg 16og mjesta. Uradi matematiku. Tacno Hrvatska je bila u prvih 20, a i Bosna je..........pa su isad obje prdimahovina......
D.B postao clan Zoi 84