Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahaaaa hahahhaahah ahahahahahahaha... Zapamtite ovo: Potrosili 200 mil na 3 igraca... i opet ce gubit utakmice od tima kome svi igraci skupa ne vrijede 80 - 100 mil.... A volio bi da nista ne osvoje iducih par godina....al tesko >
..kolko su gladnih usta mogli nahraniti sa ovolikim novcem; pomoci nekom oboljelom djetetu da ode na operaciju koja mu zivot vrijedi; spasiti neku drzavu od krize.. itd. itd. itd. fakat je ovaj fudbal premasio sve granice normalnosti! nekad su kraljevi gledali siromahe kako se kao gladijatori bore za zivot u areni, a sad je obratno - siromasi gledaju kraljeve kako se igraju lopte.
ah on je ok
Dace Bog da nista ne osvoje !!
ima se moze se, trebe na to loze se :D
Al se razbacuju.... lovom 200 miliona za samo 3 igraca ccccc