Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nama je kao ovo bitno pravo
on je valjda tu da igra, a ne da se rukuje! cista glupost
Ima li hrvatski film Oskara ili tako nesto? Neki jaci filmski festival i to?
Juris
Pitaj mamu zna ti ona sta je kod Bosanca VRH UMJETNICKOG STVARALASTVA!!!FUTO GLUPA
..odo u makarsku
Naravno da nama nije bitno, nama je bitno kada ce puknut top pa da idemo jesti.
Je li i i on urinirao tamo gdje ne treba? :P
Jaro k\'o da si malo na zivcima otis\'o... Odi u apoteku po apaurine, nije sramota...
INETERSANTNO JE DA JE BOSNA BILA NAJBOLJA SA HRVATIMA:SLISKOVICEM I BLAZEVICEM. MOZDA JE I DO IZBORNIKA. HAJD MU GA ZNAJ....BOSANSKA POSLA...
KADA BOSANCI NEMAJU ARGUMRNATA,ONDA POCINJU DA PSUJU ILI BALE...NIJE NI CUDO STO SU VAM SULJO I MUJO VRH UMJETNICKOG STVARALASTVA. VI IMATE 2-3 PROSJECNA IGRACA,DOK JE OSTATAK ZALUTAO U FUDBALU.ALI TO SE MOZE NADOKNADITI BORBENOSCU I DISCIPLINOM. KAD SE SAMO SJETIM UTAKMICE U RUMUNIJI.KAKO IH NIJE STID,ZA DRZAVNI DRES SE GINE!!!
ja ne smijem ovako nes da uradim..odmah ce me napasti..ii svi ce krenut na mene....ii pitat ce sto sam to uradio...niko me nece podrzati..,
KAKVA ODLUKA BA, PA DA JE TO ISTO URADIO MODRIĆ NEBI BILIĆ SMIO DA PISNE, OVAKO SE OKOMIO NA IGRACA ZA KOJEG JE VJEROVATNO VEĆ SPREMIO ZAMJENU. i to nema veze sa malom rep. hrvatskom, tako je u svakoj rep. zvjezde mogu radti sta hoce, a mali igracici za svaki propust lete van. najdzad, i to je dio beneficija koje imamju veliki igraci. pranjić nije dovoljno kvalitetan da se tako ponaša.
i racku me libo...
Bilićev ego bitniji od dobrobiti reprezentacije. :S
Ajde ba zavuci pod kamen ispod kojeg si ispuzao i suti. Dok originalni Hrvati napadaju Bilica zbog ove odluke, ti nama glumis Hrvatinu ovdje... Uvijek me je fasciniralo kako ste vi iz Hercegovine veci Hrvati od Zagrebcana...doduse, mozda vas bas zato ni oni nevole;)
Zato su ti bosanci blizu mame uvijek!!!!