Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nemoze priustit 15-20km neka neide i cao. Kad je kakav koncert i kafana svi imate pare. Kome se neide neka neide i to je to. Neznam kako vas nije stid, u BiH su najjeftinije karte nego bilo gdje u svijetu a vama puno. Najgore je sto bi mi svi da se pitamo za sve, kolika je cijena karata, kolika je cijena goriva, ko ce sta radit u vladi itd. Niko nas nepita, ako moze idi ako nemozes poklopi se usima i zavrsena prica. Jel posteno?
Lopovluk u Savezu se nastavlja. Dok god ne budu prodavali karte online tu nisu cista posla. Citava Europa prodaje karte preko interneta samo kod nas jos tapkarosi prodaju na ulici. Niko ove kriminalce (Begic,&co.) ne moze zaustaviti.
ako nista drugo bice rezultatski neizvesna utakmica 2,po kvalitetu,izjednacena rivala
cisti bezobrazluk toliku cijenu nabit za prijateljski mec protiv divova iz lihenstajna.cista pljacka.
Ajd sta serete I kukate, ja mislim da Tuzla I bliza okolina ,a I dalje po BIH,ima tih 8000 ljudi koji imaju tih 15-20 maraka. Prijatelj moj iz Toronta isti dan ide na utakmicu Kanada-Jamajaka,(ko su oni u svetu fudbala?,)cijena 70 $,brale, to ti je nasih 95 KM. Onaj ko kuka da je skupo 15,a da mu ponudis ulaz za 1KM, reko bi opet "moze l ikako za po marke jarane?"
Ti poredis nas i njih, pa ti si lud majke mi! I ne kaze niko da nece biti tih 8000 gledalaca, samo kazemo da su karte skupe imajuci u vidu da je prijateljska utakmica, protivnik je Lihtenstajn i igra se na stadionu koji realno ne moze pruziti neku veliku ugodnost publici!
@Rodoljub Kapetanovic grješiš u ovom slučaju....raja nema para, imaju pojedinci ali raja nema love džeko zaradi 173.000 eura sedmično...Tuzla danas nije toliko obrnula prijatelju moj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota ovo sa cijenama! Cuj 20 KM i 15 KM?!!?
Mnogo au vam cijene iznad ocekivanih 20 i 15 KM uz duzno postovanje prema Lichtensteinu koji je niko i nista u Svijetu nogometa i hajdi to sve da je bar kvalifikacijska tekma opet bi razumio ali prijateljska plafon vam je bio 10 KM ali eto prokletstvo
Cijena ulaznice - prava sitnica ! :) Lijepo je gledati fudbal i plaćati ulaznice...upravo je ova igra i izmišnjena da bi radni narod mogao malo da se oputsti...ali ova tekma se odigrava u Tuzli gdje 50 % nema posao a zavalili ste cijene kao da smo barem svi zaposleni....