Naši u sjajnoj formi
0
Danas okupljanje "Zmajeva"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0-2 u Minsku pa onda k.aranje u Zenici :)
ajde..želim vam sreću da u obje utakmice pobjedite. s druge strane, kao hrvat iz bih se nadam da više neće biti tur.skih zastava na tribinama niti ostalih koje vrijeđaju druga dva naroda..pa bi, iako postoje problemi u ovoj državi, i ostali mogli promijeniti svoje stajalište prema ovdašnjoj (zajedničkoj) reprezentaciji.
Begovic Mujdza Spahic Pandza Lulic Pjanic Medunjanin Ibricic Misimovic Salihovic Dzeko
nek si joj reko nego.... što sir Oliver??? stidiš se svog imena??\' a Mujaga ??? CCCC................ ne valja ti to ba..........
Bravo Banjalučanko!!! Ovim komentarom si zaslužila titulu najvećeg primitivca na forumu! Vjerovatno si ponosna na svoj kvocijent int.koji ti je u rangu broja cipela. Zatvori se u svoju smrdljivu sobu i nategni tu plastičnu flašu pive koja ti je ostala od sinoć! Bjelorusija-BiH 1:3 Sretno zmajevi!!!
http://www.powerplaymanager.com/r305072 pokaži da znaš voditi svoju ekipu
Nadam se da će izgubiti ova reprezentacija Beha, ne mogu ih čut vidit.
ŠTO NEMA VEDE IBIŠEVIĆA ????
utakmica u minsku je u 19:30 a ne u 20:30.
pogledajte sr.pskog ci.gana teveza http://www.youtube.com/watch?v=_51fSp169yw&f eature=player_embedded
da li neko zna zasto nema vise nadarevica u ekipi, mislim fa je on bolji od mravca ili pandze
Sve dok je ubleha na klupi nema nista od nas iako imamo najbolju devetku svijeta, izdanka Zeljine skole, naseg Dijamanta, sve pada u vodu kada ubleha ne moze motivisati i rasporediti ostale kako treba. sajo kakav je motivator najbolje govori cinjenica da mu je vucjak ugio od gladi, od ublehine negativne energije i mrtvila, izvor blizak susicima kaze, pas prestao jesti.
pogledajte sr.pskog ci.gana teveza http://www.youtube.com/w atch?v=_51fSp169yw&featu re=player_embedded
sretno nasi ! c i j e na t o r. b a
ljudi 4 boda su sasvim dovoljna tamo neka bude i x a ovdje pobjeda i onda bi mi imali 14 bodova a Bjelorusi 13 s tim što oni imaju odigrati još sa Rumunijom a mi sa Luksom i Francuskom. ipak treba se čuvati opasni su domaćini čim Francuzi nisu mogli da ih pobijede.
Bit ce gusto bit ce 0:2 ! Dzeko 32 minut , Dzeko 69 minut :D
Uppadajte > http://bit.ly/lp5x4M