Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugaciji se fudbal igra danas. Pele i Maradona danas bi mogli biti jedino na klupi. Pa kad pogledas na youtube-u klipove njihovih driblinga odmah se sve vidi. Svi okolo stoje kao ukopani o gledaju. Danas bi ih satrali sa svih strana, jos kod centra, kad bi onako krenuli. Poklopite se starkelje, danasnji fudbal je mnogo bolji i atraktivniji. To pokazuje i kolicina novca koji se vrti.
A kako su ih fasisti satrali - pa ono je BRUKA : ) Preorase ljudi teren argentincima : ) Razvukose ih ko jufku po terenu i razderase je onda na kraju ... Uhh ... Bilo je finih tekmi ovo prvenstvo ; )
Moj Maradona prestani pricati gluposti. Nisi nista osvojio a prije prvenstva si sam sebe zakivao za zvijezde i zato se sad poklopi.