FKS ostao bez napadača
0
Dalibor Pandža potpisao za Dinamo
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za tih 300 milja ce uprava da plati struju i vodu a ostatak u dzep pa na odmor.Trebamo da se registrujemo kao amaterski klub, pa ima raje djaba bi igrali a ne da ovi paraziti iz rukovodstva kradu pare.Americki senat ima manje clanova nego nasa Skupstina.
Postovani kolege pitari,nemojmo se nervirati,docekacemo i mi valjda dan kad ce se nas voljeni klub privatizirati a tada...nece vise biti...sumana,merdanovica...gaca..carapa...nastavi niz
Kada sam napisao \'\'k*urve\'\' nisam mislio na narod, nego na strukture u vasim savezima koji se ne libe da iskoristavaju nesredjeno stanje u jednoj drzavi i privole mlade momke da igraju za vas nudeci im daleko bolje uslove za rad!
nismo se baš dobro razumjeli...i u Hrvatskoj nije baš sređeno stanje pa to nije razlog neigranja za svoju zemlju....točno,mislio sam na Hrvate koji nisu rođeni u Hrvatskoj a mogli su da igraju za druge repke ,pa su izabrali Hrvatsku(Šimunić,braća Kovač,Klasnić,Rakitić....)i da ne nabrajam dalje puno ih je još.. Samo sam spomenuo da vam nitko ne krade ili otima igrače..oni se sami odluče a zašto je tako to je već tema za rubriku politika... U svakom slučaju želim Bosni puno uspjeha u narednim utakmicama...Pokušaj,pa barem i i ovdje,manje spominjati jedan narod u konteksktu k#rvi ili da ne navodim što se sve ovdje može pročitati ,pa vam možda u reprezentaciji bude više igrača koji neće bježati i igrati za druge zemlje. Mada mene nećeš natjerati da vas ne volim pa pisao ne znam što...Pozdrav iz Hrvatske...
Zato sto trenutno iskoristavate nesredjeno stanje u nasoj drzavi! I naravno zato sto ste k*urve! A koji to igraci iz drugih zemalja hoce da igraju za Hrvatsku osim Eduarda (koji je doveden kao klinac iz siromastva)??? Ili valjda mislis na djecu iseljenika, sto je i normalno!
dokle više s tvrdnjama da netko otima igrače..treba pitati zašto ne žele igrati za BiH...a zašto svi žele igrati za Hrvatsku npr...i oni koji su rođeni u Australiji,njemačkoj,Švicarskoj pa Brazilci...zašto..
Pravi igrač, visok, odličan tehničar, a izuzetno brz.
jeli valja ovaj mali šta? hajduk ga je htio dovest...pa ne znam da li da žalim...
kakvo otimanje u reprezentaciju, ovaj nemoze ni kupit lopte eduardu i olicu, a i ova mlađa garda predvođena mađukićem i kalinićem je space shuttlle za njega.
hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha
A postoji mogucnost i da nam ga otmu iz reprezentacije! Znamo i sami kakvi su nasi susjedi!
@:( Kaže ku.ac ku.cu: \"Glup si ko bosanac.\" ETO, TO SMO MI. ZASLUŽENO.
Fuj, ovo je dno dna, mora se prodavati dijete od 18 godina koje ni sezonu jednu posteno nije odigralo...gadovi jedni iz uprave, je li vas stid?! Bijednih 300.000, dabogda vam za lijekova trebalo bagro jedna lopovska. Mrtvi Avdic se dovodi, a perspektivan mlad igrac za nikakve pare! Ovo je Mamiću svota \"za kafe i cigara\".. Sumane, bezvrati majmune, mrs iz kluba, i sa sobom povedi Basica, Alihodzica i Baljka! Mame vam se svima sjetim
ma neka je otišao....
Sretno majstore i hvala na svemu!