Nakon nove bruke i sramote
2
Dalglish potpisuje neslavne rekorde Liverpoola
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja navijam za Liverpool od 1997 godine i najdrazi mi je klub iznad svih...Medjutim, ovaj trener je katastrofa. Covjek inace nigdje nije radio izgleda 10 godina kao trener i onda ga uzme Liverpool. To sto je kao igrac bio legenda ovog kluba, ne znaci da ce biti i kao trener. Katastrofa, hem on los, hem kupuju bezvezne igrace, tipa Adam, Henderson itd....Ovog ko i Mancinija, otpustiti i dovesti prave ljude i prava pojacanja.
ne mora \"Luzerpool \" nikad vise imati dobre rezultate , on je uvijek prvak u našim srcima...a i dokazali smo mi ovdje jer niki nije pljuvo ali ja hoću,j..ebo te mančo gdje stigao...
ja sam navijac liverpoola,daglishu svaka cast na igrackoj karijeri,legenda je ali kao trener je katastrofa.Ako zeli liverpoolu najbolje neka onda ide.
are you watching mersyside
Haha vatreni navijac Luzerpoola.. hahahaha
@anders Jel iko pljuvo po man.utd???
@P.i.č.k.o. Sramota za tu riječ Luzerclup,a i za to lajkanje samom sebi...
HAHAHAHA mene bi bilo sramota zavijati za L*pool SAMO JE JEDAN manUTD
Ovaj Luzerclup nesto poput torpeda u BiH..
Vatreni sam navijač Liverpoola,ali koji je q.urac vama u Klix-u,pustite i Kennya i LIverpool