Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrali napadacki? Ma kada? Oni su savrsen lijek protiv insomnije.
ma ja, samo ne znam da li se Mourinho sjeca da je Capello prije nekoliko godina dobio otkaz na klupi Real Madrida nakon osvojenog prvenstva zbog lose igre... eeee moj Mourinho, nije ti ovo Inter pa da se zadovoljavaju \"samo\" pobjedom...
HAHAHAHAHAHAHAAH... i opet sve po starom.. Barca dere pakash pedercinama iz madrida. ili sto bi i oni sami rekli \"HALA\" madrid... vala i jeste PRAVA ona smrdljiva SEOSKA HALA.
Poznati scenarij sa dronjkom murinjom !! Realovci ove godine ce zabijati jedan ili nijedan po utakmici! Barcwelona ce vas sravniti sa zemljom... Sve sami manekeni i pic..ka koja ih trenira !!
Ma samo polako Sejo , kad dovedes Dzeku bit ce i golova a i dobrih rezultata.