Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodati igraca koji je stavio u zadnji dzep vezni red Real Madrida pretprosle sezone, je ravno katastrofi, niti ga je ko prosao, niti je ijedan duel u te 2 tekme izgubio.
Guardiola mars iz Bayerna...
Riječ je o kvalitetnom igraču koju bi zaista bio pojačanje za Arsenal. No koliko se može vjerovati britanskim medijima druga je priča. Kao i Wengeru koji stalno obećava pojačanja, no slabo ih realizira. Ako se Arsenal želi uključiti u borbu za prvo mjesto treba im barem 3-4 izvanredna pojačanja. Sve u svemu iduća sezona u engleskom prvenstvu bi mogla biti jako zanimljiva.
Man City je pao u subotu ko krmaca u blato
Dobar igrac,vjerujem da ce se uklopiti u Arsenalu.Sretno Gunnersima u iducoj sezoni.
Arsenal... Who cares.