Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realnije je da će Dodik preći na Islam..
Gdje su one njegove izjave od prije par godina, kako ce i zavrsit karijeru u REALU ? Gospodinu se ne sjedi na klupi ! Isto ce bit ko i s Raulom, mada njeg mi je zao, on bi i ostao u realu, da se celnici nisu poceli rasipat pa dovodit neke zvjezde od napadaca, ku.cevace i igrace RAUL LEGENDA bio i ostao !
Ma lik ide u barsu sta vam je umjesto valdesa...ha ya..!!
nesta.leone ne pametuj, iker samo dok dobije priliku pokazace se on, ne brini, a nije BIO vec je JOS jedan od najboljih
Jeste vi meni smiješni, vi playstation balavci što od prije tri dana pratite nogomet :)
scirea a ti ga pratis od juce???
1. Riječ 'ponajbolji' ne postoji. 2. Casillas je BIO najbolji golman na svijetu, prošlo vrijeme, sad ima barem tri koji su bolji od njega, počev od Neuera pa nadalje...