Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo me interesuje koja je poenta trazenja mana i mjesanja covjeku u posao, i bas me intresuje koga bi zvao autor teksta u repku kad je tako pametan.
Koliko je bitan izbor igrača , toliko je bitna i taktika i vodenje ekipe !
Ne kontam: “Prosinečki je pozvao tri golmana: Ibrahima Šehića, Asmira Begovića i Vedrana Kjosevskog. Od ranije je poznato da Asmir Begović zbog blaže povrede neće doći na ovo okupljanje!” Pa dobro, novinaru - sto ga je onda pozvao? De, upitaj ga, bogati!
Prosinecki neka se zahvali ludoj sreci do sada u svim utakmicama a kada krenu kvalifikacije to ce se sve obiti o glavu jer ni on kao ni mnogi prosli selektori neradi selektovanje najbolji u najboljoj formi igraca BiH, nego po starom principu radi ... ne pozvati Kolosinca ili Hajrovica a pritom zvati rupu Kjosevskog ili par nekih koji svojim igrama u klubovima apsulutno nezasluzuju poziv za repku je apsurd .
Ima da im Izet Hajrović zabije golčinu ko protiv Slovačke ! 🤪
Igramo očajno , i ne bi me iznenadilo ako dobijemo po ušima od Austrije , ali igraćemo protiv Španije , tako da će nas rasut ljudi sigurno ...Nemamo igre uopšte , igra nabij do Džeke i to je to
Zna li ko Zašto ne zove Smaila Prevljaka iz Salzburga?
Ejj Klix, nemoj mi pezmečit pred utakmicu
Ja se nadam velikoj podrsci sa tribina i da ce to zmajevi odraditi sigurno kako treba
Pozovi Koljica!
Nek ste vi napisali Dijamant ..
Sve je premno gume nataknute , hotel rezervisan , ulaznice davno kupljene , ekipa nabrijana , Away je odmor za dusu i tijelo
Svaki mec je kljucni..bio je do sad u pravu ibtreba mu vjerovati i podrzati ga, a ne stalno podmetati nogu!!⚜️⚜️⚜️
Samo nek se forsiraju Dzeko i Pjanic i sve ce biti ok. Samo nek igraju kao i do sada u bitbjn utakmivama, SP i barazi i sve ce to bit dobro
Covjek bira igrace koji najbolje odgovaraju njegovoj filozofji fudbala.
Ja mislim da su najbolji u odbarni na proteklim utakmicama bili Šunjić, Zukanović i Vranješ. Zukanović je dosta spor igrač ali u pozicionoj igri se postavlja dosta dobro. Ako Bičakčić stvarno dobro igra treba mu dati priliku iako je on jedan neoprezni ''kostolomac'' koji reže i protivniočke ali i svoje igrače. Ne prilaziti mu blizu. Bešić dobar je dok ne povuće naprijed onda tek ne vidi nikoga.