Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.b.g. pravila su pravila
pa sto mu ga on nije skinuo ako mu je smeto
I u nas Zlajoglu ima piercing na Kukiću, a Roderick MajMoon na Valentinu Inzku MajMoončiću pa nikom ništa.
Ma neofirno, sta oni pregledavaju svakom igracu i racKu prije utakmice ? hahaha .. A i da je tacno, sta ce mu pirsing na onoj stvari, ljudska glu.post je doista beskonacna !
Pitanje: Kako sudija zna da on ima pirsing na CUNI? Aaaaaaa sudija...sudija....
Nek je i on sta nabo ove decenije :) hahaha
zasto je zasluzio crveni??? zato sto mu je mali k..u..rac pa je morao staviti pirsing da skrene paznju sa cinjenice? zato je dobio crveni karton?
ima,stark sto je pepea istjerao
pa ima i ovaj lik koji je dobio crveni karton zbog frizure... xD http://www.source.ba/clanak/244134153971/sport/Igrač%20dobio%20crveni%20karton%20zbog%20„opasne%20frizure“/?ref=pretraga