Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda uvalili i real-u i farceloni...
Odigrane su prve dvije utakmice španskoga nogometnog prvenstva, ZAPRAVO drugog kola Primere. Svejedno su se igrači Unaija Emeryja uspjeli vratiti i pobijediti i to zahvaljujući sjajnome trostrukom, ZAPRAVO četverostrukom strijelcu Javieru Soldadu. Sto je neodlucan ovaj novinar, zapravo nije on novinar.
Kao prvo, momak se zove ROBERTO Soldado. Drugo, moglo je i bez tog zapravo, pa nisi na kafi i nema potrebe da se ispravljaš u letu. Treće, predikat na početku rečenice je teški de.bilizam, zvučiš kao Yoda.
zapravo....
stari lisac :D
Zabio i svojima gol? Znači petarda? Haha pa to ni Ronaldo (onaj stari) nije mogao :D Kako god, momak se iskupio i bitno da su pobijedili. AMUNT!