Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi srpski timovi po ponasanju nisu za evropske utakmice.Treba im neko reci da je 21 vijek uveliko nastupio
Za koje su utakmice ovi klubovi iz kalifata koji ispadnu već u maju mjesecu?
Oni su se na tribinama branili od sudije koji ih je napadao s terena… uvjek su imali hrabrosti 1000 na jednog
Što reći o klubu koji ispred stadiona ima parkiran tenk. Umobolnici na čelu sa vaginousnim manijakom
Imamo i raketni sistem pored tenka.
izbacite iz takmičenja
Primitivan, divljački narod
Izbacite stoku iz svih takmicenja...
Aloooo, vi papani jurili sudiju od Mostara do Širokog, presreli čovjeka u tunelu i zapalili mu auto, i vi ćete nekome nesto srat da je neciviliziran! Ako je Srbija necivilizirana. Bosna je onda kanalizacija civilizacije.
Pusis tuKi
Rade prljave poslove za vlast pa im se može nekažnjeno napadati svakoga. Treba stoku besnu ukloniti iz svih međunarodnih takmičenja bar na 10 g.
Nisam znao da su gradjevinske i IT firme prljave poslove? Umalo da zaboravim kako nasi momci zaradjuju novac kao podizvodjaci koje angazuje Elektrodistribucija Srbije.
Srbija leglo zla svake vrste.
A kad su nama uradili i gore stvari na toj Marakrkani, onaj Sepp Blater je samo mirno hodao među navijačima kao da se ništa ne dešava. Žao mi je što nije i gore bilo, da vidite ko sve živi na ovoj zemlji, i to još i u Evropi
Srbija ko zoološki vrt!
10 godina zabraniti da igraju u Europi, mozda ima u Africi neka liga za njih.
treba govna izbacit za sva vremena iz UEFA to je karcinom Evropskog nogometa
Đe su Bosanci u evropskom nogometu
Divlji primitivci kojima Europa tepa godinama i nježno ih kažniava a divljaci sve gori i gori…trebali su i glavnog sudiju i delegata i sve ove Dance dobro namlatiti..
Mraka ostaje mraka , oni sve rade smišljeno . Znaju da su kanta za nabijanje u fudbalu pa na ovaj način pokušavaju zastrašiti sudije i buduće ekipe koje dođu na njihov stadion da igraju protiv CZ. "Nebeski narod", koji većinu svoje historije zasniva na lažima , od James Bonda do Nikole Tesle sve prisvajaju . Čast izuzetcima i časnim ljudima u toj naciji , ali žalosno je što su takvi manjina.
Ako smo mi kanta sta ste onda vi nesretnici, ne merete neke Moldavce i Velšane izbaciti a nama solite pamet. U Aziju sa vama tamo da igrate, tamo su vam braća Tadžici i Uzbeci, ramo vi pripadate
Izbacite bagru iz svih takmicenja, dozivotno.