Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borat vs cigani 2-1 ....Jagshemaaaash
ja ti staru nabijem malo na cunu od 19cm
Pored toliko individualnih grešaka takozvanih profesionalaca Krstičića,Pankova,Pavkova,Sanoga mislim da je najveću grešku napravio Dejan Stanković koji uopšte nije pripremio ekipu za prekide a da ne pričam o tome koliko su bekovi Kairata sprečavali napade Zvezde očigledno nije spremio ništa protiv toga,fizički nadmoćniji Kairat igrači Zvezde nijedan duel nisu dobili i previše izgubljenih lopti...
srpčiči i fudbal hahahahahaha
Sisaaaaj Zvezdoooo!
Vučič iz budzeta donira 10 milki evra za špic
Kako ovaj "srpksi svijet" igra u nekoj evropskoj ligi? Zar nije taj svijet iznad evrope? Iznad svega. Nadam sa samo da racunaju i na povrat teritorije Srpske Krajine u Hrvatskoj i da ce krenuti odatle. Od Slovenije su odustali jos 90-e.
PA DA IM SE USTAŠE NAJEBU MAJKE I JOŠ 4 POSTO SRBA ŠTO JE OSTALO DA SE I TOGA RIJEŠE
Stavljam na Kokardu u sljedecoj utakmici.
Zvezda karina
To.....pisam se po zvezdici maloj
Bravo za Kazahstan!
nema srboslavije, nema lažne zvezde.
Pušiona...
Mikanovic iz Kairat je najbolji strelac CZ,racunajuci prvenstvo i LS ...dijete je pouzdan igrac,dijete je iskusan igrac
Naprijed Almaty