Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xavi, jedan od najboljih veznih svih vremena.
Cruyff mrzim,covjek je seronja..a XAVI treba da dobije zlatnu loptu..
pa dosta veci igraci od xavia nikada nisu dobili zlatnu loptu, npr: raul, del piero, pirlo, lampard i jos jos njih ne moze da mi naumpade.. xavi ima iza sebe dobar kolektiv i zbog toga je to sto jeste.. po meni je dosta bolji od njega iniesta..
Kakav Xavi Kakav Iniesta Xabi Alosno i neznam ti ko jos Giggs je za njih Doktor sta je on sve radio u Manchester Unietdu i nikad nije dobio nagradu za najboljeg u Europi.
Ronaldo 2007 zabije 50+ golova u svim takmicenjima, odigra fenomenalnu sezonu sa Man Utd i solidno za repku...ali nagrada ode kome? Pa Kaki sto je dao 11 golova u serie A (6-7 iz penala), a za Brazil nije nista napravi....toliko o pravednosti ovog izbora. Ima jos slicnih primjera! Xavi bi trebao osvojiti zlatnu loptu, najbolji igrac Barce u zadnjih 10 godina!
Je l\' dosta ovog prdonje starog? Pogledajte malo statistiku Xavia, pa onda statistiku Lamparda i Gerrarda, mnoge stvari ce se razjasniti.
a sta to glupane onog gaynalda nema ko \"filat\"loptama .. ljudi treba priznat i bit realan barca je bolja od reala, a messi je bolji od ronalda.. nemojte me krivo shvatit\' nisam navijac ni barce ni reala .. samo govorim realno.. pozz
Cruyff je u svoje vrijeme osvojio sve i kao igrač i kao trener i jedan je od najboljih i igrača i trenera svih vremena, 3 godine za redom je osvojio Zlatnu loptu.
nepravda je to što je messi dobi one godine kad je sneider sve osvojio sa interom a sa repkom bio u finalu sp,a lessi dobije četiri komada od švaba i odmah njemu zlatna lopta! e to je nepravda gospon krojf!
hahah krivo klocini sto je u njegovo vrijeme REAL MADRID bio BATINA u Spaniji i nisu mogli meda pogani kantalonci :P HALA MADRIDDDD :DDDDD
Ovaj isti moj amidza
Ostavio mi dedo u testamentu da oni prije i nisu bili nesto.
a kako ti znas da je xavi jedan od najboljih veznih svih vremena. Jel ti mozda pratis nogomet 100 godina pa mozes donijeti takav zakljucak ?
Bez Xavija i Inieste, o Messiju ne bi ni pričali. Sretan je koliko je težak što ima njih dvojicu da ga filaju loptama.
Puyol -Cupo ,je trebao dobiti bar jednu loptu,covjek ima najcu frizuru :D