Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha akademika i govana Koja si mi ti moralna vertikala da mi je znat:) drage moje bosnje (malo b),nije nama lako s nama. Ronaldo je fudbalska velicina a ovaj prekrsaj nije bio namjeran, to je jasno svima koji su ikad pregledali tekmu (i ne, ne mislim onu izmedju vrbanjuse i zelje)
ZNAO SAM DA JE OVAJ C.RONALDO PlČKETlNA S DNA KACE!!! ;-) SEPE BLATERU - J.E.B.E.M.O_ TI MATERU!!!
Svaka cast Skandal Boy, nek nas ima normalnih I ja kazem, carem uz tebe smo. Ljubomorni, crknite!
trpo te glumac ronaldo, da mu hoce neko noge polomit
ma nidje veze ovo sve... kaze najmerno ga udario a on bio u trku niko nije kriv sto Mtiliga nemoze da trci ... hahah Rnaldno care uz tebe smo !!!!
Nasladjujte se tudjoj nevolji, glupi primitivci!
Pa meni je veca kazna dosla zbog prestrojavanja Pedercine
Trebala bi kazna biti da pauzira isto koliko i treba ozlijedjenom igracu da se oporavi!
a da mu neko vise nogu slomi, bilo bi najs
placi p i c k o placi
sumnjam da ce real moci uplatiti 180 eura pa to je previse
kakve su ovo kazne, cuj 600 eura 180 eura haha da nisu koju nulu zaboravili
600 eura? ne mogu da vjerujem. decko do juce si pricao kako si pobjegao iz engleske zbog grubog nogometa, vidim ti si se dobro snasao u spanskoj, otisao da ti mozes druge lomiti.