Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala si mogo i nas propustiti, pa makar zaigrao protiv dinama
Real s juniorima moze dobiti prvu postavu Dinama.. sta se pusete kao sto je bilo Ajax - Dinamo .. moze, moze... moze X.. moze pobjeda kad ono 4 komada. Spustite se na zemlju. Dinamo je dobar, odlican, vrh ali u odnosu na ostale na Balkanu., ali Dinamo u LP., ili u odnosu na Real M. HALO dodjite sebi. cuj dobra prilika hahaha a jeste komedija. Da se igra do 5 (i to samo jedno poluvrijeme) a da vode 0:4 Real bi ih dobio. Samo da hoce,, molite Boga da se zadovolje s jednim ili dva gola.
Pa pogledajte komentare hrvatskih navijaca na njihovim portalima.. kud ces dalje kad i oni govore \"ako bude srece dinamo ce izgubiti s 5 razlike., ali daj Boze da nece\" ili ...\"ako se budu smilovali pa ne budu zelili da dadnu dosta to je kao jedino rjesenje\"... to je REALNO gledano. A ne., cuj \"x\"... ili pobjeda u Madridu ... e svasta.
@kiyametboy - Real bez Ronalda, Dinamo će pobijediti !!!!!!!!!!!!
Najgore kad likovi koji nemaju pojma pocnu se praviti pametni, Real bez Ronalda ne moze pobjediti Dinamo ?! KAKVA GLUPOST !!....Pa tako ste govorili i za Portugal da nema sanse protiv nas pa dobismo 6 komada u mrezi....bolje je nekad da sutite da se ne bi kasnije kajali.
Dinamo dakle ima najbolju šansu da odigra X ili pobijdi u Madridu.... fakat sreća!
Real Madrid bez Ronalda kao ćevapi bez ćevapa i luka
Ako ne igra Ronaldo tu će utakmicu Dinamo pobijditi. Ronaldo je više od pola Reala, nemaju šanse bez njega...
veze ti nemas! cuj x haahahah
Bez Ronalda Real je slabiji za 50%..jer se gubi \"glavna figura\" momčadi... Na Dinamo je jako velika kvota, jako dobra prilika za zaradu ili barem X. Tko je pametan igrat će, ili će kasnije reći \"zašto nisam\" :))))