Portugalac u dobroj formi
0
Cristiano Ronaldo: Prvenstvo još nije gotovo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
122 nastupa za Real - 120 golova!!! `ta će onaj smiješni Messi!
A koliko je penala dosudjeno Barci? I ko u Barci suta sve penale? Druga stvar je to sto ne zna zabiti iz penala, to nije ni moj, ni tvoj a ni Ronaldov problem.
ko je kriv princezi lioneli što ne zna zabiti penal?
aha pedercina kako da ne, lik je majstor a pored toga povalio je vise zena nego svi vi ;)
@bolo ta p e d e r c i n a je po*ebala više zena nego sto si ih ti vidio u svom zivotu ...xD
p e d e r c i n a vidi se kad se raskoraci koliko mu je razvaljen paksu, garant mu ga crn.c.uga pepe ili marcelo pristavljaju
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
Vidite: Priznao je da njegovi golovi dolaze uz pomoc odlicne igre ekipe.Znaci ipak je priznao da nije on zasluzan za golove nego najvise njegova ekipa,kao i kod Messija.....I Messi zabija naravno uz pomoc,ali samo treba biti realan i reci da i Ronaldo zabija uz pomoc ekipe(sto je i sam priznao)....!!!!!! Koliko je Real dao golova iz penala i koje dao svaki go iz penala????Pa naravno Ronaldo,a da bi bio najbolji igrac treba zabijati sto vise iz igre kao Messi!!!!
Zivot mi je otisao dodjavola
MADA RONALDO BJEŽI 5 GOLOVA AL TOLERISAT ĆEMO VAM TOLKO OBZIROM DA JE I VAMA VEĆINI ZAPOSLENKA SAXA JAKO TEŠKO..GOTOVO JE TO SINKO AL GOSPODSKI ZBORIŠ..HALA MADRID..NEGO NEMA MI VIŠE ZLOBNIH KOMENTARA O MURINJU JOJ KAD SE SJETIM PRIJE SAMO MJESEC MA NEMA,A SAD BOGAMI MALO SMO SE UŠIMA POKRILI..PA ŠTA STE MISLILI? PA ČOVJEK JE NAJBOLJI SVIH VREMENA A O RONALDU SINOČNJA TEKMA SVE GOVORI..
Hala Madrid. Place Barca u subotu. I La Liga i Liga Sampiona...
Zeljo sampion