Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja i ?? kakve to veze ima messi njega nikada nije spomenuo niti se s njim poredio i ako jeste to je bilo \" ronaldo je najbolji\" ovaj je bas kao sto kaze @wtf pacenik i kompleksas obojica su strojevi ali messi mi je drazi samo zbog ponasanja van terena
E moj derpasu koji si ti pacenik i kompleksas....
Brazilu je zabio tri komada Šta ćeš zalizani štakore sada
Kompleksašu Mesi ne izlazi iz glave. Umjesto da prokomentariše normalno tekmu i pobjedu svog tima nad Danskom ,on opet prica o Mesiju hahahhha kakav pacijent za Jagomira. Odavno nisam vidio ovakve opsjednutost jednog igraca sa drugim rivalom. Ronaldo odavno zabrinjava sa ovim stanjem.
@ Irinaa7 Higuain bazena ne moze pogoditi ako mu nije namjestena fino lopta, a kamoli da da koji pas kako treba :D Bas Messi nema nikoga da mu doda, bio je tu prije Ortega, Veron, Riquelme...pa na SP lik se vracao na svoju polovicu da uzme lopte, jer nema organizatora ige :) dok u Portugalu imas Moutinha koji ima dobru preglednost ige, imas Meirelesa, Nanija koji kad hoce zna dati odlican pas...sve u svemu obratna je situacija...vise Messi cini da izgradi sam sebi poziciju za priliku nego CR ;)
@ asdfasdf Ovo je ubjedljivo najveca glupost i provala medju komentarima iako je konkurencija bila jaka :D idol si ! pa slobodno nek dodje Neymar ili bilo koji drugi igrac u Evropu da igra, pa cemo vidjeti da li ce dostici Messijevu razinu ti ljubomorni covjece :D da ima takvih igraca mislis da bi oni jos uvijek igrali u Juznoj Americi ? vrh ti je komentar ;)
mesi, mesi, mesi
Ronaldo je strasan igrac nema sta, ali o mesiju netreba trositi mnogo rijeci, ko je gledao zadnju utakmicu Argentine protiv Brazila sve mu je jasno.
Irinaa7:slažem se da je CR u ponekim stvarima dobar(kuknjava,plač itd), ali je Mesi u svim fudbaskim stvarima najbolji.
hahhahaahahahahahahahahahahahahahaha
A znas li ti da je Messi bolji od tebe 2 puta !!??
Kako ste svi toliko glupi..hajd ok nem oraju svi voliti CR ali ne morate govorit takve gluposti i vrijedat..Messi daje golove sa Argentinom zato sto ima Di Mariu i Higuaina ( i Ronaldo daje u Realu jer ima njih) a ko Ronaldu u Portugalu ima tako lijepo dodati loptu kao Messiju?! I normalno da mora spominjat Messija kad su mu s tribina dobacivali Messi Messi Messi..Dajte ljudi urazumite se,cemu pretjerivanje i takvo vrijedanje...On i Messi su dva najbolja igraca na svijetu trenutno i u nekim stvarima je Messi bolji u nekim Ronaldo..ali Ronalda ne volite zato sto uvijek kaze sta mislis o svakome i o svacemo,sto se ne bi rekol i za Messija
A cek malo ko je njega uopste pitao ista za mesija od novinara il koga vec? nije valjda da ga lik sam spominje bez i jednog pitanja o usporedbi njih dvojice?!?!?!
nek si im reko rolando
Messi, Messi, Messi... Sad kad pi*kica zaplace! Ahahahaha
Moj Ronaldo, kako te nije stid ista reci...nakon onog promasaja od juce bolje ti je suti. Za razliku od Ronalda, Messi daje golove sada za Aregentinu, a i kada nije on je asistirao, dok Ronaldo u vecini tekmi, kao da ne postoji, a i kada krene s loptom fula nemoguce, a jedan na jedan protiv golmana, Ronaldo je truba...dok majstor Messi izludjuje sa svojim lobovima...
ma messi je za njega izmislio fudbal/nogomet ! !