Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih voli da dodje ronaldo u manchester city ondabi bio najbolji klub u engleskoj premjer ligi :D ;)
sto se mene tice mozes da ides u p.m!
Uh ko je to bio upravu. Da ja sam taj. Sunday Mirror je izvor onih jucerasnjih informacija. Nazalost vi kao moji sunarodnjaci bosnje ne pratite ko je sta rekao vec samo sta je rekao. Stvarno neznam ni sto vam nekada pokusavam ukazati da su neke informacije netacne. Ali eto Vjerujete Sunday mirroru, to ne bi trebalo biti cudno, ipak vi vjerujete i Expressu, dnevnom avazu i Sa - x. Ljudi naucite jednom za sva vremena da razlikujete sta je zuta stampa od ozbiljnih novina kao sto su npr. the Guardian i the Times. Mada ni oni nisu uvijek upravu. Uglavnom gledajte ko je izvor informacija i nakon nekog vremena cete sami nauciti da razlikujete laz od istine.
brat moj, ja nikad ne bih otisao u suppacki klup poput manchester unt-a , da mu je tamo bilo dobro on bi tamo ostao cijeli zivot... kod supPaka nikad nije dobro... svi igraci koji su dobri, koji postanu igracine odu iz manchestera!
GiGant moj !!! ;)
dabogda gldnu djecu citav zivot sanjao... malogradjan prepotentni
ovog cigana i treba samo blatiti cestitam sa-x na svakom tekstu protiv madridske dame
pa koji kralj mati moja :D kako ih izvaljuje :D
...vi novinari stvarno ne znate bil pis*** il\' kaki** ! ...samo blatite ovog igraca konstantno u javnosti i pisite gluposti (fola \'rekao izvor blizak Ronaldu\') ,covjek nije ni pomislio ni cuo za tu ponudu ! :s p.s. i ako bi se vratio u Manchester to ne bi bio City nego United ! ;)