Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ba pustite messija i prestanite poredit njih dvojicu.. Vise mi se gadi fudbal zbog ove j.e.b.e.n.e djece i prepucavanja -.-\' ... Ronaldo je majstor, rekordi govore za njega!
Glupa djeca koje je pun ovaj portal, koja su preko noci shvatila da vole najbolje klubove i najbolje igrace su mi zgadila fudbal. Idite uciti, i radite zadacu. Sutra kontrolni. Ostavite fudbal onima koji ga vole, imate brate dragi obdanista pa se tamo svadjajte...
Oj, kakve misice ima...Pa momak je sacinjen od misica. to nije normalno....
Ovi iz Sa.x umjesto da donesu još neku zanimljivost iz sinošnjeg prelijepog finala LŠ danas ubacuju ovaj tekst o CR ( niko živ ga sinoć nije spomenuo). Pa cijeli svijet danas priča o rapsodiji Barce, genijalnostima Lea Messija koji \"razbija\" najjači obrambeni dvojac Vidić-Ferdinand. Pogledajte malo unazad , dan kad je Barca odbranila titulu u Španiji ubacuje se tamo neki nebitan tekst o Realu samo da se umanji Barcina dominacija.Koga danas briga kolko če igrati jedan igrač,nek je živ i zdrav ali još dosta vremena treba pa da se uspoređuje sa jednim Messijem. CR je popravio statistiku u zadnja tri kola primere dok je Messi odmarao a koliko je odmorio vidjelo se sinoć. Cijenim ove izjave velikog Fergusona poslije finala jer on je ipak po meni br.1 među svjetskim trenerima.
Ronaldo šest polufinala i dva finala Champions League 0 golova i 0 asistencija a pucao dva penala. Igračina nejma šta.
Manite se djeco glupih komentara
e cuj messi ruzan ccc. pa mozda momak nije ljepotan al da je ruzan definitvno nije... uostalom tu je da igra fudbal sto radi najbolje na svijetu, a ne na izboru za mistera djeco glupa!
ronaldo covjek za male utakmice. to su mu zamjerali u unitedu, a u realu je suvise kratko da bi se neshto takvo zakljucilo. tu je kad treba nakantati almeriju, osasunu i sl ali kad treba napraviti razliku u pravim, velikim utakmicama uglavnom ga nema i zato jos nije ni blizu messiju, zidaneu, ronaldu koji su u najvaznijim utakmicama igrali najbolje. frajer je masina da se razumijemo al nije ni blizu toga u sta ga uzdizete...
OVIM LJUDIMA CIM JE NEKO USPJESAN, MLAD, SVE MU IDE OD RUKE ODMA MORA BIT GAY HAHAHAHAHHAHAH DE LIJECITE SE
Sad se Ronaldo puca, a Messi ne puca...hhahahhahahhahaha de glupane ne kakinjaj previse, Messi je odrastao na steroidima radi lijecenja od bolesti, ali je zauzvrat dobio nepolomljive kosti , jake tetive i misice... citav tim Barcelone je dopingovan jer je u spaniji dozvoljeno uzimate puno vise tih stvarcica nego u Engleskoj gdje ne smijes kafu popiti, a Ronaldo je tamo igrao tako da mozes iskljuciti da je dopingovan.
Ronaldo peder? mozda, igracina? definitivno! Messi ruzan? 100%. Igracina 1000% Kraj price!
Ala vidi mu glave(ozbiljno)
PA MOCI CE IGRAT JOS 15 GODINA, JER SE HAPA STEROIDIMA I SRANJIMA, CISTA FIZICKA SNAGA, A ONO STO IMAJU MESSI I XAXI, TO JE UM, SMISAO ZA FUDBAL, TO OVAJ KRKAN NIKAD NECE IMAT :)
Šta je ovo, sve madridisti na netu i lupaju minuse. Gdje su barcini navijači??? A ja...Zadugo slavili sinoć pa još mahmurni :)) Hehehehehehehe
@Cirkon Ne kaže niko da Ronaldo nije dobar igrač, daleko od toga. Međutim, na jednu stranu stavi simpatije a na drugu rezultate i statistike...I vidjećeš da je Messi daleko bolji od Ronalda u njihovim međusobnim okršajima. Dovoljno je samo reći da Ronaldo u regularnom dijelu utakmice, dakle 90\' minuta, nija pobjedio Messija...Pa ti sad vidi...Il\' si i ti ko onaj \"prije u g.uzicu već u glavu\"...
Alex Ferguson: \"Niko ne voli biti drugi. Pitajte Real.\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA VAMOS BARCA