Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je i ovo s hajrom završilo!
S kojim Hajrom?
Izetom hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bez obzira na sve, Ronaldo je dobar igrač i za sve ove godine dobrog fudbala, golova, poteza i slično, zaslužio je.
Ne gotivim ga nesto (zbog njegovog prepotentnog stava ) , al da je sila svjetska u fudbalu brate JESTE. I onako ko insan je sila.
http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
http://adfoc.us/2084041
SVE VIŠE POGINULIH BH DRŽAVLJANA U SIRIJI MAGAZIN MREŽA: http://www.youtube.com/watch?v=hMzvWsE02Iw
budi ono što jesi www.sarajevo365.com
Hvala Bogu pa Ibrahimović ne dobi zlatnu loptu., ne bi se više moglo durat sa njim od uobraženosti...
GDJE JE VJEST DA JE ASTON VILA POPUSILA OD ARSENALA I DA SAM JA DAO GO
JEDINI KOJI JE ZASLUZIO !!!!
Prva postava od 11 igrača nije realna ,previše je igrača Reala i Barselone .Ima boljih na njihovim pozicijama , ne bih sad o imenima ali u ligama petice ima mnogo boljih igrača a bogami i u drugim ligama. Zlatan sigurno u top 5 , što stariji igra bolje i utješna nagrada top gol. Mesi super dobar al i podrška Inijesta i ćavi u prvoj postavi hm. i tako dalje fifa sve balansira i vuk sit i ove na broju. O Bayernovim igraćima ne bih trošio rijeći ,jer ipak u pitanju je mašina.
Nisam navijać Reala , mrzac Barselone a ni navijać Portugala koji nas je 2 puta rušio u baražu al gledajući realno ovaj igrač zaslužue ovu nagradu. Da sam neki tajkun i vlasnik kluba njega bi uvijek prvog kupio jer fakat pravi razliku na terenu. I Mesi je tu negdje ali ne tako da dobije petu u nizu. Pošten izbor nema šta ćestitam, kapa dolje.
njega i mesija psg i city ne mogu kupit , to su sranje kllubovi
Zasluzeno ko kuca, miskum da je u 2013 dao vise golova nego Ribery od kako je dosao u Bajern
hvala bogu pa necu vise citat o njemu i zlatnoj lopti fifinoj ublehi fujjjjjjjj
NisteZnali.com citaj te vrlo interesantne teme za koje sigurno niste znali
Zasluzeno.
Sad se prisjetih kad smo igrali baraz protiv Portugala kako su nasi navijaci skandirali Mesi Mesi, sad bi na Sv. prvenstvu moglo biti obrnuto, kad izadje Mesi moglo bi biti provokacija tj. skandiranja Ronaldo Ronaldo, hebiga malo mu je komplikovano ime, lakse je navijati Mesi Mesi.
sad se sjetih kad sam ti je bao oca a hebiga lakse ti je bat mater veca joj rora , kod oca ti prljava gu zica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)