Menadžer najavio mogući transfer
0
Cristian Chivu sljedećeg ljeta seli u Real Madrid?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veča glupost dugo nije bila u opticaju
chivu je ubjedljivo najlošiji igrač odbrane u interu a lafo će preći u real haha. pa jedva je i ove sezone ostao u ovako lošem interu, na ljeto ide on u cesenu ili parmu.
Dosta dobar igrac, ali na poziciji lijevogg beka Madrid ima Marcela, Coentraa, kao i Arbelou. Zbog toga je ovaj transfer dosta nerealan. Ali mozda s obzirom da bi ga potpisali kao slobodnog igraca. Moze pozluziti i kao stoper ili zadnji vezni ( ali i tu je Madrid pokriven) zato tesko.
Ako je ovo istina dobrodošao u Madrid,a ti mali škutore odjebi sa ovog portala....
dojava za danas 100% ....http://www.facebook.com/Dj.Modenna?sk=photos#!/profile.php?id=100002687478887
Nemogu da vjerujem da ce ovaj papak od igraca doci u RM.
jos 2 sata do tekme NIKAKO DOCEKAT Ajmo Hrvatska