Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajduk-Dinamo na aparatima.
Partizan i zvezda
Donje moštre - Vrbanjuša na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa jedino se na Balkanu zadrzao isti stil navijanja,kao 80tih godina.
Nuto KAmere,u pravu si,ali mi onda trebamo teziti Bosanstvu,a ne Bosnjastvu,mislim mi kao kicma Bosanske drzavnosti.Ovako fakat ispada da je Bosnjacki derbi,jer kroz Bosnjastvo sami sebe getoiziramo.
nuto kamere i denis, vi ste ocigledno mali srbi tj. jugosloveni, sta se vi patate oko Bosne?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/edin-dzeko-novi-igrac-rome/168543
To je isto da ja iz bakine šupe napravim video na youtubu i stavim da je u Mianmaru najbolja atmosfera svih vremena... i na Myanmar-x.my izadje clanak, fuxa iz bosne proglasila da je kod nas najbolja atmosfera.... i to bude šerovano 900 puta :/
Smiješno da su na prvo mjesto stavili derbi BG pašaluka. Pa oni mogu biti prvi samo po divljaštvu, a eto...
Nije tačno. Na našem derbiju nasilja skoro da i nema. Hvala Bogu kad je tako. A tamo svaki put u medijima iskači vijesti o incidentima, zapaljenim tribinama isl. Mada se sjećam jedne dobre fore tog BG derbija, kad su bile neke narikače, to me nasmijalo :)
šamar onima koji nas nazivaju majmunima, huliganima i sl...Horde i Manijaci su čuvari Bosne...baš mi drago zbog ovog oba mi oca
u pravu su ..zamislite da se nas derbi igra u nekom akusticnom modernom stadionu ..grmilo bi sve
Sad hoce reci da je Sarajevski derbi bolji od derbija Fenerbahce-Galatasaray, Glasgov Rangers-Celtic , PAOK-Olympiakos... cisto sumnjam da se moze nositi sa derbijem Grcke i Turske...realno..
Svi ti navedeni derbiji nude bolje i kvalitetnije utakmice,pa ako se gleda taj segment,onda si u pravu,sto se tice navijaca,na Kosevu je posebno atmosfera sigurno medju 10 u Evropi.
Bolji fudbal da,ali nisam mislio na kvalitet fudbala, nego atmosferu..znamo kako gori sve kad igra PAOK -Olympiakos, ili Fenerbahce-Galatasaray...Poljaci isto kad se susretnu Lech,Wisla ili Legija...CSKA Moskva-Spartak Moskva... to gori sve luda kuca...Sarajevo-Zeljeznicar gori isto atmosfera radi..ali mislim ipak da ovamo je daleko jace... Roma-Lazio gdje se vise vrednuje pobjeda nad rivalom nego osvajanje skudeta...a ne moze proci utakmica bez ubistva i tuce neke ...Glasgov Rangers-Celtic.. 1grad 2 razlicita naroda ludnica,,kao da je pola Sarajeva srpsko pola muslimansko i igraju npr. Partizan-Sarajevo ...ima i kod nas jakih utakmica realno derbija ..ali mislim da ima ipak malo jacih derbija od ovog..ali vjerovatno u top 10 moze uci..ako cemo realno gledati..
Bolesnik sam Zelje ali ga vala bas pretjerase!!
Iskren do jaja :D :D svaka cast :D (Y)
Svaka čast Copa90, kad su prepoznali. Naravno slažem se da to Crvena Zvezda i Partizan prave najjači derbi, bez dileme. Tu ima i navijanja i tuča, i svega onog, i samo pravi navijači mogu to razumit. Ostalom narodu ispada huliganstvo paljenje baklji bacanje topovskih udara i petardi, ali njima predstavlja car i draž tih 90 minuta,
Oj Sufaro draga, ma ja, BvB -Schalke je mala maca koji te trnci proždiju kad krene ,,Hajmo Istok---Hajmo Istok---Hajmo Za-pad, Hajjmo Za-pad''.....SARAJV'O ŠAMPI-JON, OOOOO--
NEKA BUDE PUN OLIMPIJSKI STADION četvrtak 06.08. u 20 sati !!
http://sportsport.ba/tifo/da-se-najezis/168498
Ми волимо ми бодримо само један клуб на свету целом... певамо сваки дан само напред Партизан... ФКП 1945
Respect !
Partizan imao najvise navijaca u bivsoj Jugi,bio pravi Jugoslovenski klub,za PArtizan su navijali Srbi,Bosanci,Hrvati(najbolji igraci u istoriji kluba su Hrvati,Bobek i ostali),Crnogorci,Albanci,MAkedonci,za Zvezdu navijali samo Srbi. ZAto me malo boli ovo istrajavanje na cirilici navijaca PArtizana,tome negiraju svoju proslost,poa i svoje korijene.PArtizan je ljevicarski klub uvijek bio,nemojte od njega praviti ono sto nije.Ili mijenjajte ime jbg,neka se zove Cetnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolju top 10 listu bi moja nana Džemila sastavila
Haha sve šale na stranu na Balkanu je uvijek najbolja atmosfera i vidi se :)