Dobio otkaz
11

Conte kolekcijom fotografija prekinuo šutnju, odlazi iz Tottenhama s milionima

N. K.
Antonio Conte (Foto: EPA-EFE)
Antonio Conte (Foto: EPA-EFE)
Italijanski trener Antonio Conte oglasio se prvi put nakon smjene s klupe Tottenhama poslije žestokih javnih kritika igrača.

Conte je smijenjen nakon 16 mjeseci provedenih na klupi Spursa, a sada je na Facebooku i Instagramu objavio kolekciju fotografija iz perioda provedenog u Londonu uz zanimljiv komentar.

"Nogomet je strast. Volio bih se zahvaliti svima u Spursima koji su cijenili i dijelili moju strast te moj intenzivan način na koji sam obnašao ulogu trenera. Posebna zahvala navijačima koji su mi uvijek davali podršku, bilo je nevjerojatno čuti kako pjevaju moje ime. Naše zajedničko putovanje se završilo, želim vam sve najbolje u budućnosti. Antonio", stajalo je u poruci.

Inače, Conte je s Tottenhamovim predsjednikom Danielom Levyjem dogovorio sporazumni raskid ugovora prema kojemu bi Italiju trebalo pripasti 4,5 miliona eura otpremnine.

Britanski mediji podsjećaju kako je Tottenham u posljednjih deset godina platio čak 62,5 miliona eura na račun otpremnina trenerima zbog prijevremenog raskida ugovora.

Andre Villas-Boasu je tako pripalo 5 miliona eura, Mauriciju Pochettinu 14, Joseu Mourinhu 23, Nunu Espiritu Santu 16 i Conteu 4,5.