Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrosli pare na kurave i sad lafo opljackani :)
PLUSCINA !
komentar mjeseca
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta nosaš pasoš sa sobom idiote? To se napravi kopija, a pasoš u sef. Sad plači materi..
cuj kopija :) hahah i mislis to ti vazi u slucaju kontrole ???
A kad se budu vracali vratit ce se bez problema pusti suplju!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
vjerujem vam kao i prvi put kad ste pisali o pokusaju pljacke , eto !
mora i sirotinja da živi od nečega...
Čuj Bosance neko opljačko. Šta su tražili na Copacabani
TUZILASTVO BIH TREBA POSLATI POLICIJU U NFSBIH DA RAZJASNE NA OSNOVU CEGA SU MILE I JOSIP TROSILI PARE NFSBIH U RIO DE JANEIRU? OCIGLEDNO DA SE RADI O TESKOJ KORUPCIJI I KRADJI LOVE!
HAJMO CAVKA DA VIDIMO KAKO PROGANJAS PRAVE LOPOVE, A NE SAMO ONE KOJI IZGUBE POLITICKU PODRSKU!
Od kojih para se ovim izdajicama placa kurvanje po Brazilu ? i oni uopste ne navijaju za reprezantaciju BiH iz cije kase trose pare .Glupi i naivni Bosnjo i vjecna multieticnost
Hahaha, eto hercegovaca namazanih, dođu u Rajvosa pa mi se pušu radnim mjestima i pozicijama..Tup - odradiše ih latino amerik
Predsjednik Nogometnog saveza Zapadno - hercegovačkog kantona. Josip Bevanda i predsjednik nogometnog saveza genocidne pokrajine u BiH Mile Kovačević, NA CIJI SU ONI TROSAK ISLI U BRAZIL I ZASTO? IZVOLI I GUKNI ELVEDINE BEGICU, PREDSJEDNIKU NFSBIH!
ako se zaljube tamo imaju dobar izgovor ženi da se ne mogu vratiti, jer nemaju papira i NASA dijaspora postade još brojnija u južnoj americi:)
ENO MURIJA IH NATJERALA U BRAZILU DA SE TESTIRAJU NA SIDU.
Kovačević i Bevanda su otputovali u Brazil kao dio delegacije N/FSBiH. Oni borave u Rio de Janeiru odakle putuju na utakmice Bosne i Hercegovine. ------------------------------------------------------------------------- OVO JE NAJBOLJE, ONI BORAVE U RDJ, ODAKLE PUTUJU NA UTAKMICE BIH? HAJDE NE SERITE, OVI NE IDU NA UTAKMICE BIH, NEGO TROSE NA KURVE U RDJ. ISPOSTAVITI IM RACUN, JER OCIGLEDNO DA SU OVA DVA KONJA U BRAZILU ZBOG RAZLOGA KOJI NEMAJU VEZE SA BIH REPKOM!
Šta će predsjednik fudbalskog saveza srpske uopšte u Brazilu ???
Mile i Josip,dalje ne treba pisati!
Opljačkani ili Opič*kani???
garant su naletili na dame sa cunama, pa ih doticne naguzile i opuhale im lovu. pa sad folo opljackani na copacabani. ko je lud da na plazi, gdje uvijek ima nekoliko desetaka hiljada ljudi, ostavlja svoje stvari bez nadzora. doduse, krajnji doseg pojedinih javnih radnika jeste neum...
Povodom ove ublehe od članova saveza moram prenijeti iskustvo jednog crnogorskog pomorca tokom kraće posjete Brazilu, kaže: "Skršio sam tamo 10 000 američkih dolara i ni za jednim centon ne žalim!"