Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ruzan ali je stari logo, valjda su gradzani mancgestera fanovi trazili svoj stari logo nazad ovaj sa zlatnim oraom je ljepsi ali je arapski orao
Preuzima prosjecnu ekipu sa mnogo zvijezda. Tek sada nece nista osvojiti jer sa onakvom Barcelonom je lako osvajati titule, a sa Bajernom nije osvojio nista sve osim lige šampiona se u bajernu tretira kao neuspjeh.
A koji je to trener sa slabom ekipom nešto osvojio? Da nije Anćeloti imao slab kadar u Milanu i Realu? Murinjo imao Inter u kojem su igrači bili na svojim vrhuncima. Del Boske se smatra jednim od najvećih trenera a pogledaj s čim je raspolagao u Realu i reprezentaciji. I tako dalje...
Ovo mu i jest prvi pravi izazov u karijeri , ruku na srce ali i neki trener iz BH Lige bi mogao da uzme la ligu i bundesligu sa ekipama i igracima koje je Pep imao na raspolaganju.
Ma nasi treneri imaju celicne zivce.
Prvi put moj Pep da moras pravit pitu od govana .... sad cem sve vidjeti ....
ne u ovom slučaju..opet ima pare ima uslove...trebao je preuzeti birmingham ili sl. pa da vidiš kvalitet. ovako ništa novo, kuppit će par najskupljih igrača i eto... Ranieri je napravio rezulltat, a ni on nije siguran da će odbraniti naslov ili ostati u ligi.
@štula Pa City ovako na papiru svakako ima najjacu ekipu u BPL , slazem se sa tobom . Bilo bi super da Zlatan postigne gol kada budu igrali , cisto da vidim reakcije i jednog i drugog :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)