Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigga se prepao sjedenja na klupi pa isforsirao povredu... Jadno... Ubi ih Dijamante!
porilika za dzeksona
Eh oduvijek sam u Engleskoj navijao za Chelsea, Liverpool, M.City, Tottenham, Blackburn i Newcastle. Neke klubove od spomenutih sam zavolio kroz imena njihovih igraca, neke zbog boje dresova, a neke zbog rivalstva sa ekipama koje nevolim... Engleski fudbal rado gledam, ali italijanski najvise volim. strastveni sam navijac Milana, prece ekipe mi od te nema i zao mi je sto Dzeko nije posao tamo... Medjutim svakako mi ga je draze vidjeti u Man. City nego u Man.U. jer taj klub nepodnosim organski...
Za A-Beg Jos ti pure moras pojesti da znas nesto o premijer ligi. Kop End je na Anfieldu.
Mrzim ovog igraca otkad sam cuo za njega, deriste jedno razmazeno crnacko
Ja navijam za Arsenal al\' sad mi i City nesto drag :)
polako vi sa dijamantom nemoj da ga ureknemo ...cek da vidimo kako ce u subotun odigrati pa onda opalite sa komnetarima ...jaka je engleska liga trebat ce njemu mjesec dana da se adaptira onda ce tekbiti pravi dzeko ;))) volio bi da Sšaha predje u moj omiljeni FC Arsenal i Pjanke u Chelsea pa da haramo tim kvalifilacijama u Martu ak Boga vrijem je da idemo na Euro ...:D
Cuj prilika za Dzeku hahaha pa ovaj crni kloc sjedi na klupi od kada je dosao u City , Dzeko ce igrati prvu sa ili bez ovog levata :)
zasto ste svi ljubomorni na dzeku..on je nas heroj,koji je uspio i predstavlja nasu drzavu u Engleskoj i evropi..a vi odma: zasto ne mijenja jaknu,zasto su samo o njemu vijesti..STA VAM JE VISE.......
Dže\'š to pitat uopšte, pa svako normalan navija za Manhester United, kad sa copa zagrmi: Vidić kapiten, jedan je Vidić kapiten... Tita mi.
Moze li i jedna vijest o manchester cityu proci a da se ne spomene Edin Dzeko
ma đeko gigant samo glavom daje go (ima veliku glavu) hahaah ma đeko je glavni engleska jos nije nidjela veck mangupa ;)
dok nekom ne smrkne drugom ne svane
Opet tamnoputi? Momentalno mi secer skoci i ne mogu dalje citati. Kakve su to rasisticke furke? OK da psetie bjeloputi i zutoputi, al\' ovako... Izbljuv.
Edine sada je sve na tebi ;) Iskoristi svoju priliku, a i ovo je izgleda poklon od cike iznad nas ;)
malo mi ga je zao ...ali samo malo... u subotu sa rajom...kucna atmosfera k\'o kad igra reprezentacija...sjedimo bit ce i neke meze.....jedva cekam... Nagradno pitanje...Za koga navijate u engleskoj premijer ligi ?? ;)))
prilika za naseg dijamanta