Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala i tebi Ciro i ti si zasluzan za ovu nasu repku.
veliki je folirant, ali je on taj koji je udario temelj ove uspjesne ekipe i na tome mu moramo biti vjecno zahvalni
I Kodro je stvarao ovu reprezentaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma Travnik prica iz njega, djaba je....;-)
Ciro je moj najdrazi PEDER
džaba* Dajte, naučite se više!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ciro legenda...;)
Klovn koji je reprezentativce vodao kao cirkusante,od talenta je imao samo dobru suplju. Sine moj sad gledaj Papeta i uzivaj.
golf_kec@nisam rekao da je ćiro klaun,rekao sam da je klovn,nezanima me sta je uradio s reprezentacijom Hrvatske,tada kad je bio uspjesan vjerovatno je i imao nesto u glavi,kada je vodio BiH repku bio je senilan i najslicni cirkusantu,kada uporedimo blamiranje reprezentativaca po medima,kada su novinari ulazili u hotele igracima kako bi ih maltretirali i odizimali vrijeme sa besmislenim pitanjima i uporedimo sa Papetovim nacinom,kada uporedimo Ćirine rezultate sa Papetovim nema potrebe da bilo sta kazem sam zakljuci.Fudbaler treba da igra fudbal i samo o tome da razmislja dok traju pripreme a ne da zabavlja novinare i razmislja sta ce ga novinar upitati i hoce li ga zateci nespremna.
Pažnja pažnja: PRIJE NEKOLIKO DANA REGISTROVAO SAM OVAJ PROFIL NA FORUMU KLIXA I NIJE AKTIVIRAN OD STRANE ADMINISTRATORA (VJEROVATNO JER SU ZABORAVILI) PA BIH MOLIO ADMINISTRATORE DA MI OMOGUĆE PISATI NA FORUMU POD OVIM IMENOM(HABLA ENGLEZE). UNAPRIJED ZAHVALJUJEM
Ćiro stari motivator. Voli lovu iznad svega. Puno je uradio za BiH. Nije kao Aco volontirao ali nije ni maznuo neku lovu. Većinu igrača on je afirmisao. A šta je tko pričao devedesetih? Kao da je to sad bitno. Nama nitko nikad nije dovoljno dobar. Jedan nuspjeh i odmah je ovo,ono. Ma takav narod '
Jes lovu zaradivao JEBOTE 2,i pol hiljade eura, PA VISE DOBIVA ONA PARLAMENTARKA IZ GENOCIDNE NEGO STO JE DOBIVAO CIRO.
SANDZAKLIJA @@@@ Ti si jedno OBICNO SMECE , nije ni cudno KAD VIDIM U KOJOJ ZEMLJI ZIVIS a to je SMRDIJA" Za razliku od TEBE CIRO BLAZEVIC je Istinski Bosanaca RODJEN U TRAVNIKU, A ti SMECE JEDNO LJUDSKO TRUNI U TOJ JEBENOJ SRBIJI OD ZEMLJE , BOSNU I NAS KOJI SMO RODJENI TU NE UZIMAJ U USTA PA TAKO I TRENERA SVIH TRENERA CIRU BLAZEVICA. CIRO BLAZEVIC JE BIO 3 NA SVIJETU, JA NEVIDIM TRENERA NA BALAKNU KOJI JE BIO 3,na SVIJETU, ZATO NE SERI SANDZAKLIJO GLUPA , MOZES POD RULU SA ONIM MAJMUNOM IZ AVAZA ISTO SANDZAKLIJOM BOSANCEM PO PROFESIJI MAFIJASEM
KOJIA STE VI SIROTINJA,PA STE JADNICI ZADOVOLJNNI MRVICAMA. NEBESKI SRBI su samo ove godine imali 10-12 sporskih rezultata od 1-3 mjesta u evropi i svijetu pa nedižemo nikakvu gangulu oko tog,a vi bedo jedna uspeli ste da samo jednom odete na sv.prvenstvo,pa čak prijettite(hahaheheohohohhihi)koliko ste vi tobož "moćni"(al samo u svojim umobolnim mozgićima)
VI STE JEDNA OBICNA KURCINA " OD DRZAVE , JEBE VAS CIJELI SVIJET, A STO SE TICE SPORTA DRZITE SE ODBOJKE KLOKANI GENOCIDNI.
EVO U ZURCIHU SVICARSKOJ, DOLAZE AUTOBUSI PUNI DJEVOJAKA I SRBIJE NA BUS STANICU GDJE SE PROSTITUIRAJU , RADE 2 TJEDNA PA BJEZE OD POLICIJE U SRBIJU ,PA SE OPET VRACAJU, A INACE IDU PREKO MADJARSKE GRANICE GDJE DAJU MITO MADJARSKI GRANICNIM POLICAJCIMA DA IH PUSTE I ONDA ZA SVICU SIRIT NOGE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest ga mamić s*** al je u BiH legenda
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
Ciro pederu noge ti se pozlatile
mrš stari palamudane,palamudi nekom drugom,da su oni drugi pobijedili reko bi njihovim medijima da si navijo za njih
Nikada ga nisam volio.Uvijek je stvarao veliki cirkus oko reprezentacije.Igraci nikada nisu bili dovoljno izolovani pred vazne meceve.Salijetali su ih novinari,navijaci i starletice u svako doba.Mislim da je tim cirkusom i pompom Ćiro samo sebi nastojao da napravi promociju.Skromno je ako kazem da je to jedan veliki ublehas.
Pa legendo nasa, koliko ti je godina, dobro i stojis na nogama. Svaka tebi cast. Pusis ko Rusa, Pijes ko Rus,. I Grcima su se tresle i noge i gace, ko ih jbe
jesu moj *** ! ti bi bio u litvaniji da ti je to sta bilo bitno ;) vazno je da si ti bio na tekmi hrvatske ;) manipulatoru jedan koji ganja samo licni interes... odjebaus od repke u sirokom luku ! :)
Ciro se cijeni i jednostavno voli, to je nas drug, a drugarstvo je najvaznije:)))
ciro,hvala ti !
Ti si bio pokretač svega ovoga! Hvala i tebi Ćiro!