"Političari, što nas svađate?"
0
Ćiro se izvinio zbog izjava o "srpskom lobiju"
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu ma.er ti tvoju samo ti noge vire iz su.ka spalit govno
@korektor - meni ova tvoja prica sa pocetka perverzna pravo. udje li ti sta na kraju od cike? @xy - dobar ;) Pozdrav i za ostale. posebno za SFRJ. ciro zakon, svi mi nekad brzo odreagujemo, pa kazemo sta ne treba. al kapa dole. valja priznati gresku.
@bandit naravno da si u pravu. . skandiralo se i prije. ali ciro je stari lupez, pa samo sebe spominje. . ali neka ga. . neku nam euforiju donese, kad je takav covjek @ters u pravu si!
Eto Zenica nikad nije jednom srbinu skandirala dok Ciro nije dos\'o ... get real, old fool ...
Ćiri se treba fino zahvaliti i poželjeti mu da uživa na nekom mirnom i osamljenom mjestu, uz križaljku i sok od brusnice. Kako, poslje sve ove lakrdije, da ga neko doživi ozbiljno? Prvenstveno mislim na igrače koje trenira. Ne\'a teorije!
stvarno je Ciro cudna osoba, svasta prica...sad jedno, a sad drugo... Misimovic ili Ciro????? Ja sam za Misimovica, definitvno, jer on malo prica, a puno radi! za razliku od nekih... naprijed Bosno!!!
Budite sretni sto imate srbe. Uvjek imate koga okriviti za vlastite neuspjehe.
gosp animator je jos i obican klovn. ako procite njegove izjave poslije njegovog izgubljenog baraza svatit ce te da je rihec o obicnom klovnu.on ne zna sta govorii dobro bi bilo citirati na jednom mjestu sve izrecene gluposti.ja da igram u repki nikad se ne bih odazvao na poziv jednog obicnok looser-a. svemu ima vijek trajanja. biologija je neumitna i nemilosrdna. is u penziju
E moj Miske sta ti doceka u tvojoj BIH.Da si odabrao pravu repku sad bi bio na SP.Tako ti i treba kad nemas nista u mozgu.Sada je kasno Miske...
dzeko majstore
sta velis stari idiote? koji je ovo konj ljudi moji aaaaaaa pa ovaj nas fakat sve vuce za nos, ko da smo mi svi mala dijeca aaaaaa pa ne mogu da vjerujem dokle ide njegova suplja.
Nije Ciro problem sto si ti izjavio nesto protiv \"Srpskog lobija\". Problem je u tome sto ces ti da pljujes po bilio kome da bi izvadio svoj su.... Ja sam srbin iz Sarajeva,i stvarno sam vjerovao u tvoju pricu i navijao svim srcem za repku,i navijacu. Samo ta uloga \"mirotvorca\" i duse od covjeka vise nepali,i ne treba. Moje misljenje je da treba da se dovede neko sa strane koji ce da usmjeri kvalitetu repke u pravom smjeru,bez mjesanja sporednih stvari. Trener kojeg ce stvarno bolti neki organ za politiku u BIH i koji nece zvati ni Dodike ni Tihice i sl. svojim prijateljima! Puno toplih pozdrava iz hladne Norveske svoj normalnoj raji!
@xy u pravu si. . a pusti kloceve koji su ovdje da bilo sta napisu. . nije vazno jel i trunku pametno.
Mrcina stara. Misimović je založio glavu za BiH dok je on ljubio Franjine skute.
@Hikmete lutko moja, hajde ti prvo nauči da pričaš ispravno pa onda komentariši na javnim mjestima, a druga stvar je: Ćiro je legenda, veliki stručnjak i na prvom mjestu ČOVJEK. On je postigao što su mnogi prije njega sanjali, sama činjenica da su se stanovnici RS - a bunili jer nije bilo karata kod njih u prodaji govori mnogo što o uspjehu ovog velikana. Ćiro samo naprijed, a taj tvoj \"revolt\", rado praštamo :)