Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mlade na pendzeru iznijela sutliju da se hladi.
Svaka cast. :)
najaci koment, na klixu, nema sta
nema price, ima da osvoje ligu prvaka :)
GILE NAPRAVI MI SINA
Veci clanak klix objavio o pocetku priprema drugoligasa - nego o pocetku priprema zeljeznicara hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta tebe boli racku sta ja izgovaram !! Aj razligu
Kod slobode posjeceni i treninzi, jarane ko da su real madrid :)
Drago mi je da je uprava donijela ovakvu odluku da dovede Ciru,jer dugo vremena u Tuzli nije bila ovakva atmosfera sto se tice Slobode.
Ne znam samo otkud vam ideja da sloboda ima pola miliona maraka.
Nebi ni skontali oni da vices seljaci su to njima je to normalica
Ja ne mogu da vjerujem da je on dosao u Tuzlu. Zasto? :D
Ne znam. Bila mala novcana razlika izmedju Kine i Tuzle. 800 000 na prema 500 000, a Kina daleko, jedes a ne znas sta jedes, onda jezik, a i ciro je malo stariji, pa novci ne igraju bas neku vaznu ulogu, kad imas skoro sve u zivotu, bolje propustit neku novcanu razliku, a u BiH, hrana bolje, jezik tvoj, drzava tvoja, hrvatska domovina ti blizu 15 min sa avionom iz Tuzle :), et A samo potpises polusezonu, to ti prodje za dok si rekao keks :) zaradio si lovu, i ides kuci. :)
@error: hvala na odgovoru. Cuj 500.000. Otkud im 500.000? Vidi mene i pitanja, al´ stvarno ne kontam. :D
http://www.youtube.com/watch?v=lsm523QRdMI BOSNO MOJA, LIJEPA GIZDAVA, HAHAHAHAHAH
A ZANDETE LI VI KO JE BIO VUK KOSACA????? TO VAM JE AKO ZANLI NIJESTE VELIKI COVJEK BIO, ZASLUZAN I ZA OSCUVANJE SRPSKE LOZE U DUSANOVOME CARSTVU AZBRANOM MIJESAJA SA NE-SRBIMA!!!!! DA NIJE VUKA KOSACE BILO, VEJROVATNO BI SE U DUSANOVOJ SRBIJI JOS I PRIJE LOZA SRPSKA POGUBILA SA OBZIROM NA TO KOLIKI JE JAZ IZMEDJU TE DRZAVE I ETNICKI SRPPKIJEH PLEMENA BIO!!!! EHEHEHEHEHE http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Migration_of_Serbs_pl.png http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zeta_in_1084_pl.png http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Serbian_Empire_in_14th_century-sr.svg EHEHEHEHEHEHE
ISTA DUSANOVA ZABRANA I SADA VAZITI MORA - ZABRANA MJESANJA SA TURCIMA BALIYAMA KOJI SEBE BOSANCIMA NAZIVAJU!!!! VLJA CUVATI SVOJU LOZU OD DEGENERIZAMA RAZNIJEH VREMENA!!!! MI HERCEGOVCI SE SA BALIYAMA NE MJESAMO, I PRAVI SRBI TAKODJER SE TIJEH ZAKONA PRIDRZAVATI MORAJU!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GoojelMNUY0 KLATI DOK VODA VRI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
27. AUGUSTA 1388 VLATKO VUKOVIC KOSACA JE TURSKU ARMIJU ZAGAZI KOD BILECE MASAKRIRAVSKI JE POTPUNO!!!!!!! TURSKA ARMJA JE BROJALA NAJMANJE 18.000 TURAKA OSMANLIYA, STO JE SAMO UPOLA MANJE OD ONOGA BROJA KOJI JE NA KOSOVO POLJE POSLAN BIO OD TIJEH BUDUCIJEH OKUPATORA OSMANLIYA (NA KOSOVU JE TRUSKA VOJSKA BROJALA IZMEDJU 27.000 I 40.000 TURAKA)!!!!!
NASI ZAHUMLJANSKI I KRALJA TVRTKA KOTROMANICA GUBICI SU U TOME BOJU KOD BILECE KADA SMO TURKE MASAKRIRALI BILI MINIMALNI!!!!!! RAZAPELI SMO IH POSRED NJIHOVOGA SMRADLJVOGA MUHAMEDOVOGA CMARA DA SE JOS I DANAS TOGA SJECAJU!!!!!
ja i?
VIDITE VI SAMO TE TUPAVE BALIYSKE POGLEDE!!!! EHEHEHEHE KAKVA IZGUBLEJNOST SE U TIJEM TELECIJEM POGLEDIMA KRIJE!!!!! EHEHEHEHEHE
ŽIVJELA OLUJA, ŽIVIO BLJESAK, ŽIVJELI GOTOVINA I MARKAČ, PROVALJEN SI SRBOČETNIKU.
ŽIVJELA OLUJA, ŽIVIO BLJESAK, ŽIVJELI GOTOVINA I MARKAČ, PROVALJEN SI SRBOČETNIKU.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ciro mamlaz i hostapler. A nasi pacenici kao da je Ferguson dosao.. E jadna li nam majka kad nam ovaki mogu pravit euforiju.. Al nije prvi put...
Ciro je trener. I nesto je postigao u zivotu. Ti pisi komentare po Klixu. I ko god sta postigne ti pljuni na to, jer ipak si ti vise postigao.
istina ostario je i nije to onaj ciro vise ali je covjek osvojio 3 mjesto na SP tako da... ;)
"Šest ili sedam moram otpustiti, neka traže sreću negdje drugo" Tako je tjeraj te "majstore" :D Ovo je super za slobodu nadam se da ce se vratit u Premier ligi :D
Sve Bošnjak do Bošnjaka: Edin Ribić, Emir Hodžić, Irfan Fejzić, Adnan Salihović, Adnan Mujkić, Muamer Nezić, Jasmin Moranjkić, Kenan Čejvanović, Mirhad Mehanović, Elmir Kuduzović, Samir Efendić, Adi Kadić, Muhamed Omić, Mirza Musić, Sadik Hasanović, Maid Jaganjac, Emir Omerović, Damir Mehidić, Omar Pršeš, Almis Kasumović, Edin Fejzić, Enes Brčkalić, Mirnes Selamović, Almir Halilović, Ermin Huseinbašić, Jasmin Mujkić, Alem Plakalo, Semir Kapić. Tuzlaci, aferim!
Glupko,siti smo mi takvih kao ti sto bi sve da podijele po nacionalnom i vjerskom šavu,pa čak i sport...u Tuzli to nikad nije uspjelo.Svoj extremizam i cetnistvo zadrzi u svom bolesnom mozgu.
Baš si glupko, kakvo crno moje četništvo, samo neka Bošnjaka u Slobodi, drugi ne trebaju, a idi u Banja Luku, Trebinje...pa pitaj da li oni dijele.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ćirohito
Koliko je iskompleksiranih živiničkih i lukavačih kelja na portalu, pa to je fascinantno.
jebite im seljacku mater tuzlaci
A ti kao neki graDžanin jel :D