Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro pederu
Srbija-Hrvatska, Marakana. Prva utakmica poslije rata. Izlazi Ćiro i čitav stadion ga proziva...on se okrene publici, digne 3 prsta...i do kraja utakmice niko mu ni A nije rekao...prirodni mangup.
CIRO LEGENDO
CIRO PEDERU ;D
HaHaHaHa ne mogu verovati. https://www.youtube.com/watch?v=RmB9YS7UJWc
Sine,da ti Ćiro nesto kaze,slusaj vamo
ovdje se poistovjećuje cijeli balkan. zemlje koje prave nerede su srbija, albanija i hrvatska. ovo nije prvi puta da hrvati prave incidente: sjetimo se samo kukastog krsta na terenu, fašističkih usklika i evo sada opet. najgore je što naši "rvati" podržaju sve fašističke ispade, čak naši političari brane ustaški pozdrav "za dom spremni", što je svakako za oštru osudu. zaista se sramim za bosance, koji smatraju da smo isti kao hrvati i koji sami sebe trpaju u isti koš s ovim huliganima
u pravu si.pa citav dan im tvoji Muslimani ljube çmar ovdje u komentarima pa to je çudo jedno nevidjeno. I na kraju nisu Hrvati napravili sranje vec "balkanci"
Upravo tako momcino...sjetimo se Josipa Simunica i njegovih ispada,Maria Mandzukica i onog kepeca Shaqirija kako generalski drze pozdrav Gotovini....sve te ispade....previse je nacionalizma tu....brate u sportu toga ne smije da bude...ja sam za to da Uefa najostrije kaznjaje pa cak i iskljucenjem sa takmicenja...napolje pa se onda prsi kad ne budes igro nikako....neka svako voli svoje i bodri svoj tim,ok je to,nemam ja nista protiv toga...ali tuce po tribinama pa halo bolan...idite u ring oa iskalite svoj bijes....oni i ne idu na teren da bi gledali fudbal nego da bi pravili sranja...ugledajte se na jednog Rakitica,momak je skoro poklonio Radniku digitalnu tablu a nema veze sa gradom Bijeljina,to je gest koji ga cini velikim i to su sportisti koji imaju velicinu a ne oni koji pozivaju navijace s rijecima Za Dom Spremni...
komsije dobro igrate ali za finala ce morati jos cekati
pa finale je za dvadesetak dana, nije dugo cekat.
@krstjanin dobar :)
nije Vida slaba tacka?
....stvar je u tome da, ako Hrvatska zijani od Spanaca, a Cesi uzmu Tursku, uz uslov da samo jedan od ova dva rezultata bude sa 2 gola razlike - Hrvatska ide kuci. Eto, tako se od 'gotova pravi veresija'... :( A jos uvijek vjerujem u Hrvatsku.
Cista logika. Cemu minusi??
Kao jedan od 4 treceplasirana? Jos nije zagarantovano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potpisujem
Ćiro barabo matora :)
mojne njatike, u finale, u @uzicu.
treba Hercegovacke divljake strpati na voz I sve nazad u BIH dole u Čapljinu ,a ostaviti ciste Hrvate iz Hrvatske sa gospodski bodre svoju zemlju.Škutori se tako ponasaju se kao kad psa skineš sa lanca
Ti bas nisi dobar
Saznalo se ko su govna sto napravise nered na tekmi,dinamova govna,par njih iz Vukovara ostalo okolica Zagreba ,sve im hebem od reda !!!
@jocker10 jel sto, a krenuli su pljuvati po Dalmatincima...... Cijela Hrvatska psuje Dalmaciju a oni na kraju ni krivi ni dužni :-)
A sta drugo ocekivat od seljacina tu neko dobro profitira ,ali izici ce na vidjelo sve abd!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)