Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e hajvana majko mila - posla ga u picku svoje matere umjesto njegove hahahaha
Ne cudi me od Cire sto psuje Boga(to je u njegovom \"stilu\", ma kakav to stil bio..), vise me cudi od igraca sto niko ne reaguje...cccccc...to mi je bzvz...
UZ TAKVE PSOVKE..SRAMOTA CIRO..SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma netreba psovati al vide se rezulatati...svaka cast
Bravo za Sarajevo-X. Nisam odavno bio na ovom portalu, a nakon ovog necu naskoro ni vratiti se.
Ma neka opsuje alaha pa da vidis pljuvanja na Sa-X
joj jeste vi sarajevo x pali na niske grane.Nemate sta drugo izvjestavati pa mi ovdje pustato kako psuje Boga.Joj jadovi jedni neprofesionalni!
jebiga ne mozes biti uspjesan, a uz to uzoran:D
halo sta psujes boga ne psujem ni ja tebe ciro
bas me nasmija
svrsi ti po licu svojoj materi sugavoj
MA NABIJEM VAM NA TUKI 100 allaha I bogova! SVRSIM IM PO LICU OCAM, allaha MI SVRSIM bogu PO LICU, HAHAHA, FUTAVAC JEDAN, MISLIM bog.
kao prvo,ovo mu zamjere igraci jer su vecinom vjernici,kao i navjaci a kao drugo,neka psuje koga hoce,sebi to cini,sok god nama daje pobjede,a to sto ce u dzehenem kasnije nas ne zanima
BOGU nije potreban niko da ga brani.
al mi ohladi.......matere mi