Radomir Antić
0

"Ćiro je stari rocker, a takvi nikad ne umiru"

Totalsport
Izbornik srbijanske fudbalske reprezentacije Radomir Antić odgovorio je kolegi iz BiH Ćiri Blaževiću, koji mu je poručio da jedva čeka dvoboj sa Srbijom na SP-u.

"Čujem da se vaš izbornik hvali da je bolji od mene. Baš bih volio da se sretnemo u Južnoafričkoj Republici, pa da mu pokažem da mora sačekati još koju godinu da bi me stigao", zjavio je Ćiro novinaru Blica u Zenici nako utakmice s Belgijom.

"Ćiro je roker u svijetu fudbala, a stari rokeri nikad ne umiru", duhovito je Antić odgovorio Ćiri dodajući: "Sreo sam se s njim na seminaru izbornika u Beču i jako smo se lijepo družili. Naš je zajednički nazivnik osmijeh, kao i činjenica da se bavimo poslom koji iskreno i bezrezervno volimo. Blažević je veliki motivator, ali njegove odlične rezultate s BiH ne bih sveo samo na tu kvalitetu. Ima on i drugih aduta. Mislim da je uvijek bio i još uvijek je moderan trener, koji nogomet zaista doživljava kao nešto vlastito."

Za Blic je Antić potom prokomentirao izglede Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske u kvalifikacijskim skupinama za SP.

"Svi smo došli na pola puta i još je rano kalkulirati kakav će biti rasplet. Činjenica jest da smo svi izborili status koji obećava. Važno je samo da ostanemo čvrsto na zemlji, da ne slavimo pobjede prije no što ih ostvarimo na travnjaku. Moramo biti vrlo oprezni", kazao je Antić naglasivši da ne bi analizirao učinke reprezentacija iz susjedstva i njihovih izbornika.

"Mogu samo primijetiti da je Španjolska s dvjema pobjedama nad Turskom značajno pomogla Bosni i Hercegovini", zaključio je izbornik srbijanske fudbalske reprezentacije.