Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro LEGENDA ! !
Vratice se on, nije ni mislio napustiti nogomet. Samo hoce da se pise o njemu (nisu mu toliko ni pare bitne koliko je bitno da se o njemu prica). Legenda u svakom slucaju....
ĆIRO PED.ERU !! šalim se :D Jedan je Ćiro,Legenda
Ćiro, preuzmi Sarajevo. Oni sve na vrijeme plaćaju i trenerima, igračima i poreznoj upravi.
hvala bogu da ode ovaj klaun lopovski
njegova trenerska vrijednost je sto je sjajan motivator. sve ostalo je supljak. i za ovo je kasnije rekao da se ipak nece penzionisati. danas kaze jedno, sutra potpuno suprotno i to vec radi decenijama. i uvijek bude ono "ma nisam ja tako mislio". ono sto je zanepovjerovati je da ga raja jos slusa i vjeruje mu. valjda on zna da je tako pa baca bombe do inzemoglosti.
on je jedan obični ublehaš, pogotovo nakon one bronce 1998 u francuskoj, od tad frajer samo ublehe prodaje
Covjek kome je novac sve, da moze radio bi jos 300 godina i zgrtao pare...prosipajuci suplje..
hvala k. da te negledamo vise horangutane da si se i ti skino vise.
Doselili s Vlašića kad je bio dijete. I dalje je gore pola sela Blaževića.
@ 88 ZALI.BO NAS PEN.IS ZA TE NACIONALNE PIZ.DARIJE ZIVI SVOJ ZIVOT DIJASPORO STIPU NAS OVDJE
ne laz,i ciro je iz travnickog naselja pirota gdje se nalazi stadion nk travnik
Kako uhljup trazi sebi posao, fol prekida trenersku karijeru, ali zna da nikad nije bio bolji nego sad i po logici trebao bi biti najplaceniji ako je najbolji. Najbolji lazov jeste to svi znamo.
Ćiro je rođen u Korićanima, travničkom selu na Vlašiću kroz koje danas (doslovno, crvenom farbom na seoskom putu) prolazi linija razgraničenja dvaju bh entiteta.
ĆIRO PE_DERU
OVAJ JE NAJVECI HVALISAVAC SVIH VREMENA ! NEZNAM STO MU POKLANJAJU VELIKU PAZNJU: