Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji *reten! Ovo su najgori ljudi koji jedno pricaju a drugo rade ili obrnuto! Osoba koja je prosla sve lazi i prevare ovoga svijeta!
i ti si nas prevario mislili smo da ces otici u penziju.
Ciro je klasicni laufer.
"U jednoj masi nogomet je superiorniji od Krleže, ali od Tesle nije." Haha, koji imbecil.
Bilo je na ovim prostorima puno boljih trenera od cire, ali mora mu se priznati jedna stvar, zna se brate prodati ko niko. Covjek ima 77 godina, ne treba zaboraviti, da mi je vidjeti sve ove hejtere da dozive te godine i jos uvijek budu aktivni u svom poslu. A da ne govorimo o parama, jer ono sto ciro zaradi ovakav star za godinu dana, vi necete vidjeti ni u 20 godina. Prema tome bolje da se poklopite svi, covjek je uspio u zivotu, i to ne lopovlukom, nego radom.
Aj ublehaši što pljujete izadjite malo iz svoje wolfhebine i zaradite para kao što Ćiro Majstor ima.. Do tad samo pljujte preko tastature i klošarite po čaršiji... to jedino i znate----- ja se klanjam Ćiri, nek je pakaš, nek je licemjer, ali jarane ima nekoliko nula na reiffeisen bankovnom računu
Kao i uvijek Ćiro je opet ispao seronja. OBERSERONJA! Jedno radi, drugo misdli, treće govori, a sutra sve obrnuto. O B E R S E R O N J A !
sta sve nagovori, ne zna se jel poso il je doso, al to je nas vas njihov i svaciji ciro - svjetski ublehas prodavac magle
u cemu je problem? ja se takoder osjecam kao Hrvat i Bosanac Bosanski Hrvat i nista manje ni vise
Ja sam Hrvat, pa ja sam Bosanac... Povlačim se iz nogometa, ne povlačim se iz nogometa. Odluči se čovječe!
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH E sad stvarno ĆIRO P E D E R U !!!
Koji kurton od čovjeka. Gdje gid je radio nije normaln otišao.
Narod duva, a Ciri je dobro :D
Ublehaš svaki svoj javni potez marketinški kalkulira, a koji kredit za uspjeh preuzima od sjajne generacije fudbalera poput Šukera, Bokšića, Prosinečkog, Asanovića, Vlaovića, Jarnija, Stanića, itd. Ipak, narod to kod nas puši!
ciro se za 98 moze zahvalit mirku jozicu koji je sa mladom jugo repkom 87 osvojio mundijal za u21,tad su postavljeni temelji za vatrene 98
Ciro derpee :)))
Jebiga, senilan je stari sta se tu moze godien cine svoje...ali ima par pametnih!!!