Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
večeras ima super film na hrt3 u 23:41. po meni jedan od najboljih što sam ikad gledao. reservoir dogs od quentina tarantina.
Neki kažu da je to nezvanicni nastavak Pulp Fictiona
Hoće li biti porasta prodaje hrvatskih zastava u istočnom Mostaru uoči EURO-a?
cilo
Cuj lider grupe. Cesi razvalili island, holandiju i tursku. O spaniji je suvisno komentarisat. Ako dobiju tursku to im je uspjeh da budu na trecem mjestu.
normala da će hrvatska biti lider grupe,dok počne prvenstvo ima da se raspadne i španija i turska a ako može još jednom možda se raspadne i češka
ša bolan lider grupe hahahaha
zasto ce ciro sprda sa bh nogometasima?
hahahaha zajebbava se čovjek
@kikser.ba ...ciro je poznati prvokator...onaj podmukli ustasa :)
realno boli me kurac za vas hinjavi narod eto vama vase krscanske brace navijate za njih a ja cu za turke p.s. kako bi covic rekao merhaba
TURCI BACILI U SMEĆE TRANSPARENT SREBRENICA A BOŠNJE ZA NJIH NAVIJAJU NISU DŽABE VICEVI O BOŠNJAMA VIC NARODU
Kako bolan nema Bosne a Miljacka tece
aj ne seri
treba protjerati kozoglavog i vratiti telećoglavog.
odrat će im hrvati zmazane guzove.
ciwooo pedewooooo
ciwooo pedewooooo
ciwooo pedewooooo