NS BiH protiv selektora
0
Ćiri u BiH okrenuli leđa?
Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nezahvalni bosnaci
Ako ce ga Sergej zamjenit, onda OK... mada bi ja vise volio da Sergej odradi malo kao pomocni prvo, pa onda da preuzme kormilo i da uz njegovu pomoc rastjeramo cjelu bandu iz saveza. SAVEZ U KAVEZ
vi zlobnici pricajte sto god hocete miroslav ciro blazevic je legenda fudbala kakvi vi nikada biti necete
@ shosku. E ovo ti je fazon stoljeca.Procitaj majke ti sta si napisao.\" Pipo osim sto si bolestan si i nepismen\". Vidim da si ti jako skolovan. Hahahahah
ma ko je okreno ledja ĆIRI ???
Svako normalan u ovoj zemlji smatra da su i trener i igrači učinili veoma dobar posao u ovim kvalifikacijama, pobijeđivali su kad su bili favoriti, pobijedili nekoliko puta i kad su igrali protiv bolje rangiranih reprezentacija, i kad su gubili borili su se maksimalno. Ne vidim razloga zasto bismo mijenjali trenera, a pogotovo s nekim ko nema trenerskog iskustva, nismo mi baš zreli za eksperimentisanje. Dodao bih još da su mi zgadili neki mediji i komentari koji osudjuju trenera i neke igrače,ni trener ni igrači nisu zaslužili da se sumnja u njih.
Sljedeći izbornik bi mogao da bude Sergej Barbarez, dobar izbor
trebo je znati, pa ko ga je doveo da ce ga ti i otjerati, moj ciro ja mislila ti pametniji, a ti ko dijete pa s ovim nasim ne moze ni armija takvih ko ti gamad kad se uvali, ni Allah to ne moze da istjera
...dovesti Barbareza sada na mjesto selektora je jos rano, to bi ga unistilo, iskoristili bi ga i bacili, odnosno od njega bi napravili potrosni materijal...mislim da bi Barbarez bio odlican selektor, ali tek kada se situacija u Savezu sredi... do tada, Bosno nek ti je Bog na pomoci!!! naprijed Bosno!!!!
Vraćaj pare drtino kjafirska.
nema sanse da bi barbarez to prihvatio on zbog saveza i ne igra gluposti totalne
OSOBA C: Ja sam Pipo, degenerik iz guznog crijeva. BIH4EVER
pa kako ih nije sramota, svi su bili jedinstveni dok je dobro islo, a sad kad smo izgubili od portugala, mjesto da kazu svaka cast svima na ovom, mora se priznati i najvecem uspjehu sto je nasa reprezentacija ikad napravila, pocelo je pljuvanje, spekulacije kako i zasto se nesto desilo i ko je kriv. prvo miske, pa ciro a kad bolje pogledas bas ta dvojica su najzasluzniji za sve ovo. A vidi sta je samo ciro za ovo kratko vrijeme napravio od reprezentacije koja nije mogla ni da se sastavi! Da nam bogdo on jos ostane, pa ako nista a onda da barem ostane do europskog pa da tamo svima dokaze kakav je on fantastican trener i kako se od \"smece\" reprezentacije moze napraviti vrhunski tim!
OSOBA B: Ja sam Pipo, degenerik sa Kosova. BIH4EVER
Sugestija authorima clanaka: Kad se naslov clanka zavrsava sa upitnikom i usklicnikom, zapitajte se da li taj clanak uopste dostojno objaviti ili objaviti u toj formi.