Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teska situacija za sve nas koji volimo ovu zemlju i reprezentaciju. Lijepo bi bilo uzeti svih 6 bodova, ali sa tih 6 bodova to bi znacio ostanak Susica. Sa druge strane, ako ne osvojimo niti jedan bod a Susic ode, sta cemo u grupi sa 0 bodova nakon 3 utakmice.... Kako god okrenes, Susic je trebao RANIJE otici, jos nakon SP.
Trebao je otići nakon plasmana na SP. Kroz kvalifikacije je dokazao da mu je nivo druga turska liga
prva utakmica 1x druga 2 siguran dobitak
Izgleda da su njih dvojica najjaci aduti Safetovi..mozda ce tako iznenaditi sve nas s taktikom ;)
ne odlazak na euro bi bio ravno katastrofi , samo prolaz nas zanimaa !
Ja vjerujem da mozemo osvojiti svih 6 bodova,nadam se da ce tako i biti..lijep pozdrav i NAPRIJED ZMAJEVI
ma dok teleca glava ne ode tesko cemo mi ista!
I ja najavljujem da ću ove godine osvojiti Golfa na TV bingu. Al' da bi se to desile moram igrati i igrati, pa tako i vi momci dragi, igrati i igrati, a ne šuplju bacati. Kopačke i dres izderati na terenu, a ne lebditi i čuvati da se ne zapne za liniju i čuvat' se da ti neko slučajno ne stane na novu kopačku.
No disrespect, ali Gojko, Josipe... neka vas.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Ma da mi dobijemo Wels, pa onda razmisljati o drugim utakmicama. Ako popusimo i ovu, popusili smo ga onda xD
Dobit će šansu nekad.