Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno ibrakovicu, izvuci sto mozes vise i pored toga trazi procenat od sljedece prodaje! Takvom klauzom cinis i Cimiju uslugu a i nama! 2m maraka (odprilike) je velika para i jedan od prvih vecih transfera iz BiH!
Pandza
yebo li te bake :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije njega bezveze Husref trazio da ga dovede Sarajvo iz Leotara onda, vidi se momak ima talenta steta je sto ne mozemo da sacuvamo dobre igrace da prodamo ih za vise ugl Sretno Cimi :) !
Platiće ga kad dobiju novu tranšu kredita... Ako šta preostane nakon što podijele penzije :D
Nisam baš sretan što ide u Grčku. Sad treba napraviti transfer Ibrakovića pokloniti uz ovu dvojicu (Stojčeva, Cimirota). Pišu mediji o interesima raznoraznih klubova i od svih da im bude najbolje u Grčkoj.
Sretno i hvala za sve. 1 evra je super lova. Ako izvuces jos koju stotinu odlicno. I obavezno procenat od svakog sledeceg ugovora
Jedan je Said Huseinovic!Pa ako ovi klocevi vrijede Milion dva Said je vrijedio minimum 5
ja ovih nasih budala!!! kako ce primiti platu kad je grcka u bankrotu. znaju li oni gdje idu? grci nemaju para da plate obestecenje - razvlacice do krajnjih granica. jesu li njih 2 svjesni da ce moci dici po 60EUR dnevno na bankomatu?
Pa sta je sad fazon, lafo divovi, lafo stvaraju tim za evropu, lafo dizu fudbal u BiH na veci nivo, a prodaju igrace kao i zeljo sto radi godinama. Ja sam manijak i ovo mi je bezveze, vise bih volio da cuvaju igrace, jer ako jedan klub u Pl BiH pocne sa tim trendom, drugi ce pratiti ako zele ostati u igri, inide liga na veci level.
@ocamsestrem hahahahah cuj divovi trguju...pa sta ste samo trenera (satro velikih imena) i kojekakvih igraca (iz Sirije recimo) nakupovali, nidje veze...i gle jos ko vam trguje, Ibrakovic! takvog cobana na planeti nema (doduse, mozda je i on postao fgr)...
@ocamsestrem pa jesi li ti ba normalan...eeee ti poredis Osima i Ibrakovica!?...pa Osim je radio sta je i koliko je mogao, vrtio malo svojih para i dovodio koliko se moglo...a ovaj vas (iako veze frajer sa FKS a ni gradom nema) dovodi eto satro neke bolje igrace zato sto mu je brkati Azijat dao malo para...lako je tudjim ku..em gloginje mlatit, ih...super je to, boli vas, imate para i naravno da je odmah bolje, al nemoj sviju ti pisat gluposti i pravit neuporediva poredjenja...
Cimi treba da ostane i ucvrsti ekipu za sve naredne sezone, ovako nam se strategija kluba svodi samo na prodaju talenata i dovodjenju sezonskih veterana.
Bolje da ode u drugu njemačku ligu nego u Paok
Otšo Ibraković da iskamči love 🙋
Grbavica baza laznih alkatraza
KAKVA SUPLJA PRICA..CUJ PRODAJU GA I HOE VISE OD MILION EURA I NA KRAJU CE BITI OTISAO ZA 800.000EURA ;) ne bi me cudilo da bude i 750.000eura i 17 rata ;=)
Samo vi okano dajete igrace na rate koje cesto i ne dobijete ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas u Vitezu uvijek trepcuce žuto