Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje kao plesecice, za razliku od nekih koji pored Belgije i Hrvatske nemaju sanse da prodju, cak ce i Makedonija biti ispred njih
samo ne znam koji kredibilitet ima ovaj novinar da on osudjuje Begovica da je primijo dva jeftina gola. Ne znam koji bi to golman odbranio onaj gol latvije sa 3 metra... propust postavke odbrane kod izvodjenja kornera a nikako greska golmana...
kakav cilj?! ima jos do cilja,ovo su tek prvo koraci,pravi ali ipak prvi,imajos da se hoda..zato pohiti polahko
http://www.youtube.com/watch?v=-cuzxbkrz0I
Ovaj novinar izgleda nije gledo ni jednu utakmicu ,pa pise da je Begovic primio dva jeftina gola sto fakticki prevedeno u bukvalnom smislu znaci da je Bega kriv za te golove.Pa novinarcicu slobodno napisi da su krivci za ta dva gola zadnji igraci odbrane u obadva slucaja protiv Latvije sa tri metra od gola sam covjek a protiv Lihtenstajna sam igrac pred Begu posle ne uspjele ofsajd pozicije .Razumijem ja vas novinarcice da se ne smije prebacivati krivica za par nasih reprezentativaca koji su zasticeni od kritika bez obzira kako odigrali.Sretno u nastavku kvalifikacija i samo bez visokog letenja i podizanja euforije.
Bravo za nase ZMAJEVE! SAMO NAPRIJED!! ali moram baciti komentar i za \'Lijenog Milijunasa\' : STA TI MISLIS, DA SMO MI VESLO SISALI!?
novinaru glup si do bola,čuj primio dva jeftina gola....pa jesmo li mi uopšte iste utakmice gledali kretenu novinarski
Najveca nasa nesreca je sto Pjanic, Miske, Dzeko, Vedo kad imamo napad igraju, a defanziva ravna nuli. Samo sto protivnik krene, eto ih vec pred nasim golom. Jedan se u napadu moze svercovati, cetvorica nikako. Kljuc je pritisak na polovini protivnika (kao sto radi i Mesi, Iniesta i ostali) sto mi nemamo. To nam se uvijek obije o glavu uvijek protiv malo boljih ekipa jer odbrana ne moze izdrzati toliki pritisak. Kako Vrsajevic desnjak na lijevoj strani, nijednog centarsuta.
Slazem se sa SAMO BOSNA, onaj ko priča o Begoviću priča šuplju, umjesto da se pozabavi realnim stvarima (nedostacima) na terenu. Ja sam protiv Latvije vidio dosta slabosti kada je defanziva u pitanju. Svaki njihov napad ili prekid je bio prijetnja, šta će tek biti protiv Grčke. Za Vranješa mogu razumjeti da nije odigrao perfektno jer je vezni red (osim Zahirovića) ostavljao odbranu na milost i nemilost Latvijcima. Avdija Vršajević definitivno nije kadar za A reprezentaciju, i slažem se da nam treba Zukanović koji pruža dobre partije. Vranješ je mlad, igra u jakoj ruskoj ligi. Tamo se kalio i Spahić, mislim da ćemo imati dobrog štopera u njemu za par godina.
jeste nas problem,pogotovo drugi c.half i golman! Sjetite se,Begovic je primao protiv Portugala oklen god su opucali,ne zna postavit zivi zid... Volio bih da me demantuju protiv iskusnin Grka...
Eurorija ce doci poslije Grcek aBd :D
Ja prosto ne vjerujem da ovaj novinar, a za njim i hrpa balavaca, ima bilo sta prigovoriti Asmiru Begvicu. Momak je strasan golman, jedan od najboljih mladjih golmana danasnjice poslije Harta. Decko brani iz sedmice u sedmicu u najjacoj ligi svijeta i ne pravi nikakve kikseve, i onda ovdje dodje neki novinar koji ne smije po supljuj Spahinoj (ili da bolje kazem selektorovoj) odbrani, i onda raspali po Begovicu. Jos ga neki bolid usporedjuje sa Kenom Kiksem Hasagicem, koji je jedini i iskljucivi krivac zasto nismo zavrsili u Poljskoj i Ukrajini. Sviju mi, ovo samo kod nas mozes procitati. Odbrana kriva za oba gola, oni Asmira krive. Onaj Vranjes smijesan igrac, ne znam samo zasto ga hvale... Samaras ce se poigrati s njim. Umjesto da Zukanovica zovne, naseg sigurno najboljeg stopera poslije Spahica. Papetu svaka cast za postavku igre, igramo ko Barca sviju mi. Ali njegov inat i ne pozivanje nekoliko sjajnih igraca, prije svega u odbrani je kriminalno.
dize se euforija vidim a kada nas grci prizemlje sa 2-3 gola u mrezi onda ce da bude pape odlazi dzeko klocu itd itd cudna smo mi nacija
sto se begovica tice, euforija se stisala a imali smo ga priliku vidjeti vise puta tako da se na zalost radi o prosjecnom golmanu a prije mozda godinu dvije je izgledao da se radi o vanserijskom liku i da dobijamo sjajnog igraca.
Samo Pjanke je strasan sinoc bio
s dvije najlosije reprezentacije
dodikovih škutora ima puno više. zato ne s.e.r.i.