Crno tržište u Sarajevu
0
Cijena karata za Bilino polje udvostručena
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma isto je bilo i sa danskom pa su ih prodavali pred tekmu i ispod cijene. popadaće levati 100%.
PRODAJEM 2 KARTE - ZAPAD - 140 KM - HITNO
Ja mislim da ti imas jedno 12 godina..da zivis u nekom srpskom selu gdje nemate vode..a preko moba udjes na net da bi samo nama ovdje nesto odg..struju vam puste samo kad igra Bosna da bi se divili nasoj igri :) Jarane citam komentare svaki dan i stvarno si mi se na kitu popeo :) ajde sidji malo molim te nek ti mama sjedne :)
Bolje kupiti tonu kakanjske cimente nego ulaznicu za 200KM
sdf
davace oni o veceras karte djabe ako iko bude htio kupit. poslije debakla i sramote koja slijedi nikom nece biti do uzvrata osim ponekom mahnnitog baliye koji ce doci da Ciri yebe mater ustasku il pedersku. ko smije da se kladi?
Ove karte su laznjak, stampane u stampariji na Bistriku znam vlasnika.Falsifikat 110%
Koliko mozemo primiti Bilino Polje???
Evo zasto se ne igra na Kosevu.Mutne radnje NSBiH i zenicke bande.Bilino polje sa svojim teatarskim kapacitetom. Bilino buhahaaaaaa
A jel\' to fakat izasao novi Call of duty??
MOj savjet je da ne kupujete po ovkvim cijenama!!! U nedjelju ce biti i ispod onih regularnih cijena!!! kad im ostanu ne prodate...onda i njih prpa fata i daju bagatela.....
\"Ako ćeš uzeti dvije karte, 80 je najniža cijena, ispod nje idem\" Valjda je logicno ispod nje ne idem ? Ispavite ovo.
A MI GOSTUJUĆI PORTUGOVCI JEL TO ZA I NAS VAŽI?????????????????????????????????????????\'
kad nisu Belgija i Turska, neće ni Portugal ;-)
...nista osim PORTUGALA u subotu ;-))